Transferler bir günde patladı

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor transfer çalışmalarına devam ediyor.

Transferler bir günde patladı
Bayburt Postası - Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor transfer çalışmalarına devam ediyor. 20 Temmuz 2014 tarihi itibariyle top başı yapmayı hedefleyen temsilcimiz 2 transfere daha imza attı. 

Bu sene Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta şampiyon olarak 2. Lig’e yükselen Ümraniyespor’un kalecisi Selçuk Aslan’ı renklerine bağlayan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, iç transferde ise şampiyonlukta katkısı büyük olan Gökhan Özkan’la yeniden anlaştı.

Bozüyükspor’dan 22 yaşındaki Tuğberk Kamışoğlu ile Mardinspor’dan 24 yaşındaki Emrah Tankişi ile sezonun ilk transferlerini gerçekleştiren Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor bugün iki futbolcuyla daha anlaştı. Kulüp tesislerinde gerçekleşen imza töreninde konuşan başkan Hikmet Şentürk, yeni sezonda iddialı bir takımla profesyonel lige başlangıç yapmayı hedeflediklerini ve bu doğrultuda transfere hız kesmeden devam edildiğini söyleyerek, “Bugün liginde şampiyon olan Ümraniyespor takımının kalecisi  Selçuk Aslan'ı renklerimize bağladık. Ayrıca bizim oyuncumuz, bildiğimiz tanıdığımız ve güvendiğimiz Gökhan Özkan'a da iç transferde imza attırdık. Takımımıza ve
Bayburt’a hayırlı olsun” dedi. 

İmza törenine Başkan Şentürk’ün yanı sıra genel kaptanlar Enis Aslan ve Yaşar Kobal, Futbol Şube Sorumlusu Şükrü Kayalı, yöneticiler Mete Emir ve Yıldıray Kılıç ile teknik direktör Nevzat Türkoğlu katıldı.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
AKİF 10 yıl önce

BAYBURT gümbür gümbür geliyor inşallah ramazandan sonra daha iyi organize olup başarılı bi sezon geçirmek dileğiyle (İSTANBUL KURUKAFALAR BAYBURTSPOR TARAFTAR GRUBU)