Transferde dur durak yok!

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor 4 futbolcuyla daha anlaştı.

Transferde dur durak yok!
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor 4 futbolcuyla daha anlaştı. Geçen sene BAL Ligi’nde şampiyon olan takıma önemli katkılarıyla bilinen ve gelecek vadeden Erçin Ilgaz’ın yanı sıra Gümüşhanespor'dan Mehmet Sönmez, Manavgatspor'dan Turgut Yılmaz, Çankırıspor'dan Emir Bağcı’ya imza attıran Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor Bayburt’ta başlayan ilk etap çalışmalarını da tamamladı.

Kulüp Başkanı Hikmet Şentürk teknik heyetin istekleri doğrultusunda transferleri gerçekleştirdiklerini ve en az 3 transfer daha yapılacağını söyledi.

Takımda fotvet ve kaleci mevkilerinde eksikler olduğunu ve bu doğrultuda bazı futbolcuların izlendiğini söyleyen Hikmet Şentürk, "Transfer etmek istediğimiz   oyuncularla görüşmelerimiz devam ediyor. İkinci etap çalışmaları öncesinde bu transferleri de gerçekleştirerek kampa tam kadro başlamak istiyoruz" dedi.

Takım bayram tatilinde

Öte yandan 20 Temmuz’da topbaşı yapan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor 1. Etap çalışmalarını tamamlayarak Ramazan Bayramı dolayısıyla çalışmalara ara verdi. Bayramın 3. Günü yeniden Gençosman Stadyumu’nda 2. Etap hazırlıklarını başlayacak olan temsilcimiz 12 gün Bayburt’ta çalışmalarını sürdürdükten sonra yeni sezon öncesi Nevşehir’de kampa girecek.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
M.AKİF BIRNİ 10 yıl önce

Transferler bayburtumuza hayırlı uğurlu olsun İNŞALLAH bu takım Şampiyon olacak teknik heyete ve yönetime destek olmalıyız ayrıca futbol camiasına örnek bir şehir ve taraftar olmalıyız. Şükrü abime başkanım Yalçın ÇAĞLAYANA selamlar saygılar.(İSTANBUL BAYBURTSPOR TARAFTAR GRUBU)

Avatar
Gerçek taraftar 10 yıl önce

Başarının gelmesi için, bu transferlerde yüzde beş dahi yanılma olmaması lazım, yoksa kümenin en büyük adayı oluruz....Hazırlık maçlarını da bir görelim......