Trabzonpor'un Bayburtlu golcüsü: Sertan İrkilmez

Trabzonspor altyapısında futbol hayatını sürdüren Bayburtlu Sertan İrkilmez başarılı performansıyla adından söz ettiriyor.

Trabzonpor'un Bayburtlu golcüsü: Sertan İrkilmez
Bayburt Postası - Trabzonspor altyapısında futbol hayatını sürdüren Bayburtlu Sertan İrkilmez başarılı performansıyla adından söz ettiriyor. Geçtiğimiz yıl Bayburt Grup Özel İdare'den Trabzonspor altyapısına transfer olan Sertan İrkilmez ilk yılında kendisinden beklenilenin üzerinde bir performans sergiledi.

Trabzonspor'un Akademik Lig U16 takımında yer alan ve Coca-Cola Bölgesel Gelişim U16 Ligi'nde top koşturan İrkilmez, 21 haftada 26 gol atarak önemli bir başarıya imza attı. Takımının gol yollarındaki en etkili ismi olan İrkilmez aynı zamanda ligde de gol krallığına en yakın aday. 

Kayalı: "Bayburt'u milli takımlar düzeyinde temsil edebilir"

Bayburt'ta futbolun çok zayıf duruma düştüğü bir dönemde altyapıya emek veren ve Bayburtlu futbolcuların yetişmesinde pay sahibi olan antrenör Şükrü Kayalı, geçen yıl Trabzonspor'a transfer olan öğrencisi Sertan İrkilmez'den ümitli. Kayalı, 10 yaşında takımına alarak yetiştirdiği İrkilmez'in üstün yetenekli bir oyuncu olduğunu ve milli takımlar düzeyinde Bayburt'u temsil edebileceğini söylüyor ve işin ciddiyetini kaybetmediği taktirde Türk futbolunda adından söz ettirecek bir yetenek olabileceğini de ekliyor.

Öte yandan 2015 yılında Trabzonspor''la anlaşan Sertan İrkilmez, halen Trabzon'da Spor Lisesi'nde eğitimine devam ediyor. Trabzonspor tesislerinde kalan İrkilmez'in eğitimini ise Trabzonspor üstleniyor.   
    

Anahtar Kelimeler:
TrabzonsporSertan İrkilmez
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kadir 8 yıl önce

ALLAH hayırlı etsin. başarılarının devamını dilerim .BAYBURTLU olarak grur duydum .

Avatar
kaan 8 yıl önce

helal olsun . bundan sonra bayburtlu büyüklerimizde iş inş elinden tutan olurda daha iyi yerlere gelir.

Avatar
Varijnalı 8 yıl önce

Şükrü hocam büyüksün,bu memleket senin kıymetini ne zaman anlayacak....