Topuzoğlu: “Rakip hakkında çıkan haberlere inanmayın“

Teknik direktör Bülent Topuzoğlu, Mardinspor hakkında bazı haber sitelerinde çıkan bilgilerin yanıltıcı olduğunu söyledi.

Topuzoğlu: “Rakip hakkında çıkan haberlere inanmayın“
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor Teknik Direktörü Bülent Topuzoğlu, maça saatler kala Mardinspor hakkında bazı haber sitelerinde çıkan bilgilerin yanıltıcı olduğunu söyledi. Malatya'da kamp çalışmalarını sürdüren Bayburt Grup Özel İdare Gençlikpor’da teknik direktör Bülent Topuzoğlu, rakip takımdaki istifa haberleri ile ilgili bir açıklama yaptı. 

Açıklamasında rakip Mardinspor hakkında çıkan bilgilerin yanıltıcı olduğunu dile getiren Topuzoğlu, "Cumartesi günü iyi bir kadroya sahip olan ve sezon boyunca çok az gol yiyen bir takımla oynayacağız. Sadece devre arası kalecileri takımdan ayrıldı.  Mardinspor'u elemek için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız.  Ama her şey konuşmakla olmaz sahada başarmak gerekiyor.  İnşallah en iyisini yapmaya çalışacağız. Bütün Bayburt'u Cumartesi günü final maçına Malatya'ya bekliyoruz" diye konuştu.
 
Yaralı aslan oyunu aslında kime tuzak?

Son iki sezon boyunca mali kriz nedeniyle büyük sıkıntılar yaşayan Mardinspor ile ilgili iddialar bitmiyor. Geçtiğimiz günlerde kulübün kapanma noktasına geldiği şeklindeki haberlerle gündeme gelen Mardinspor’da, taraftarlar protesto yürüyüşü düzenlerken, son günlerde bölge basınından yansıyan bilgilere göre ise futbolcuların takımdan ayrılacağı ve teknik heyetin istifa ettiği bildirilmişti. Sosyal medya ağlarına da yansıyan iddialar ile ilgili kulüpten resmi bir açıklama yapılmaması ise dikkat çekti.

Öte yandan edinilen bilgiye göre kulüpte büyük bir mali krizin yaşandığı doğrulanırken, istifa haberlerinin gerçeği yansıtmadığı, takımın taraftar ve yönetimiyle birlikte kader maçı olarak kabul edilen play-off finaline hazırlandığı öğrenildi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
alperen6969 10 yıl önce

evet hepsi birer dümen amaç futbolcularımızı mardin spora karşı motivasyonsuz bırakmaktır... yani uyguladıkları taktik o kadar sağlam taktik ki maça çıkmadan 1-0 mağlup başlamak demektir... bülent hocama şunu söylüyorum futbolcuları internet gibi medya haberlerden uzak tutup devamlı maç seyretmesidir.. motivasyon bununla başarıda bununla gelir..lucescu böyle başarı sağlamıştır.. futbolcu maç izlemekten rakibi çok iyi tanımaya kadar gidiyor.. maç içerisinde bir futbolcunun yaptıgı hatayı ancak böyle düzeltebilirsiniz..