Terim, milli gururumuz için babasıyla görüştü!

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Hakan Çalhanoğlu'nun babası Hüseyin Çalhanoğlu ile görüştü.

Terim, milli gururumuz için babasıyla görüştü!
Bayburt Postası - Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Hakan Çalhanoğlu'nun babası Hüseyin Çalhanoğlu ile görüştü. Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Leverkusen-Atletico Madrid maçını izlemek için Almanya’ya giden Terim, maçtan önce Bay Arena Stadı'nın restoranında Hakan’ın babası ile bir araya geldi.

Leverkusen forması giyen ve son dönemde milli takımdan uzaklaştırılan Hakan’ın babası ile yaptığı görüşmenin detayları da ortaya çıktı. Yapılan görüşmenin çok olumlu geçtiği Terim'in yaşananlara üzüldüğünü belirttiği açıklandı.

Öte yandan maçtan sonra bir açıklama yapan Terim, Hakan’ın performası ile ilgili de konuştu. Terim, “Güzel bir geceydi. Şampiyonlar liginde Türk futbolcular karşı karşıya idi. Çok güzel oldu. Golü Hakan'ın atması da daha da güzel oldu” dedi.

Atletico Madrid'i tek golle deviren Bayer Leverkusen'in golünü atan Hakan Çalhanoğlu da, Fatih Terim ile görüşeceğini belirterek, "Bir araya geleceğiz. Umarım milli formaya tekrar kavuşurum." dedi.

İlgili haber: Ve Hakan kararını açıkladı!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.