Terim, Hakan için Almanya’ya gidiyor!

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Hakan Çalhanoğlu’nun forma giydiği Bayer Leverkusen’in Atletico Madrid’le Devler Ligi’nde yarın oynayacağı maçı izleyecek.

Terim, Hakan için Almanya’ya gidiyor!
Bayburt Postası - Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Hakan Çalhanoğlu’nun forma giydiği Bayer Leverkusen’in Atletico Madrid’le Devler Ligi’nde yarın oynayacağı maçı izleyecek. 15 Ekim 2013’te 2014 Dünya Kupası Elemeleri’nde Hollanda ile Şükrü Saracoğlu’nda oynadığı maçtan sonra Beşiktaşlı Gökhan Töre ile Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak arasında bir barda gerginliğin ardından Milli Takım kadrosunda yer alamayan Bayburtlu milli gururumuz Hakan Çalhanoğlu için Almanlar da adeta seferberlik başlattı.

Hakan’ı milli takımda görmek isteyen Alman ekibinin genel menajeri Rudi Völler, Terim’i Şampiyonlar Ligi maçına davet etti. Teklifi kabul ettiği öğrenilen Terim’in Almanya’ya giderek Hakan’ı izleyeceği ve yeniden Milli Takım’a kazandıracağı açıklandı. Yıldız futbolcunun bu gelişmelerin ardından EURO 2016 Elemeleri’nde 28 Mart’ta Hollanda ile oynanacak kritik maç öncesi kadroda olması bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
HAZAR 9 yıl önce

Hiç utanmayacaksın dimi sinyor terim?