Temsilcimiz, rekora gidiyor

15 maçta 15. mağlubiyetini alan Bayburt Belediyespor, 11 gruplu BAL’da puanı olmayan tek takım olma özelliğini sürdürürken, aynı zamanda sezonun en çok gol yiyen takımı.

Temsilcimiz, rekora gidiyor
Bayburt Postası - Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcimiz, evinde dağıldı. BAL 2. Grup’ta 15. Hafta maçları bugün oynanan 5 karşılaşmayla devam etti. Temsilcimiz Bayburt Belediyespor, evinde ağırladığı grup lideri Araklı Karadere SK’ya 5-1 mağlup oldu.

Bayburt 1 Nolu Sentetik Çim Saha’da oynanan karşılaşma saat 12.30’da başladı. Hakem Erdem Mertoğlu’nun yönettiği maçta, ilk gol konuk ekipten geldi. 13. Dakikada Toma Tabatabze’nin attığı golle 1-0 öne geçen Araklı Karadere SK’nın bu golüne Muhammet Şentürk yanıt verdi. 33. Dakika skoru 1-1’e getiren temsilcimiz, grubun güçlü takımına daha fazla dayanamadı. Araklı karadere SK, 41. Dakikada Toygar Aydın ve 43. Dakikada Onur Çabuk’la 3-1 öne geçti ve ilk yarıyı bu skorla önde bitirdi. 

İkinci yarı golle başladı. 50. Dakikada Ömer Kaygusuz skoru 4-1’e taşıdı. Karşılaşmanın bu skorla bitmesi beklenirken kendisinin ikinci takımın beşinci sayısına imza atan Ömer Kaygusuz maçın skorunu ilan etti. Karşılaşma konuk takımın 5-1 üstünlüğüyle sona erdi.

15 maçta, 15. mağlubiyet

Bu maçın ardından 15 maçta 15. mağlubiyetini alan Bayburt Belediyespor, 11 gruplu BAL’da puanı olmayan tek takım olma özelliğini sürdürürken, aynı zamanda sezonun en çok gol yiyen takımı. 

Bugün oynanan maçların sonuçları ve puan durumu şöyle:

Bayburt Belediyespor - Araklı Karadere SK: 1 – 5  
13 Şubat Erzincan GK - Görelespor: 4 – 1  
Ardeşenspor - Çayelispor: 1 – 0  
Arhavispor - 13 Şubat Erzincan GK: 2 – 0  
Iğdır Aras - Beşikdüzüspor: 2 – 1  
Yomraspor - Serhat Ardahan: 0 – 1  
Görelespor - Ardeşenspor: 2 – 1  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.