Temsilcimiz kupaya Şükrü Saracoğlu'nda veda etti

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, Ziraat Türkiye Kupası’na veda etti.

Temsilcimiz kupaya Şükrü Saracoğlu'nda veda etti
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, tarih yazdığı Ziraat Türkiye Kupası'na Şükrü Saracoğlu'nda veda etti. E Grubu'ndaki son maçında Fenerbahçe ile karşılaşan temsilcimiz, güçlü rakibine karşı 5-0 mağlup oldu. Fenerbahçe bu galibiyetle gruptan lider olarak bir üst tura çıkarken 7 puanda kalan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor ise kupaya veda etti.

Maça iyi başlayan taraf temsilcimizdi. Oyunu ilk 15 dakika rakip yarı alana yıkan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, 18. Dakikada Pierre Webo’nun golünden sonra güçlü rakibi karşısında istediği oyunu ilk 45 dakika bir türlü ortaya koyamadı. 21. dakikada Ramazan Civelek ve 34. dakikada Mehmet Topal'ın attığı gollerle ilk yarı 3-0 sarı lacivertlilerin üstünlüğüyle sona erdi. 

İkinci yarıya iyi başlayan yine temsilcimiz oldu. Etkili olmaya çalıştığı dakikalarda kalesinde bir gol daha gören Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, Webo’nun 64 ve 74. Dakikalarda peş peşe bulduğu gollerle 5-0 geriye düştü. Karşılaşma bu skorla sona erdi. 

Gergin başladı

Yaklaşık 13 bin Bayburtlu sporseverin Şükrü Saraçoğlu’nu inlettiği maçın başında gergin anlar yaşandı. (Detaylar ve fotoğraflar için tıklayınız...)

Taraftar dışarıda kaldı

Öte yandan bazı taraftarlar biletlerinin sahte olması nedeniyle stada alınmadı. Tribünlerdeki sporseverlerin “Yönetim uyuma, taraftarın dışarıda” şeklinde tempo tuttuğu karşılaşma öncesinde stat etrafında uzun kuyruklar oluştu. Bayburtlu sporseverlerin yoğun ilgi gösterdiği karşılaşma öncesinde Şükrü Saracoğlu’nun 6 blok halinde ayrılan deplasman tribünü biletleri tamamen tükendi. Deplasman tribünü biletlerinin 30 TL’den satışa çıktığı karşılaşma için yoğunluğu dikkate alan ev sahibi takım yönetimi tarafından kale arkası tribünleri tamamen misafir takım seyircisine ayrıldı.

Taraftarlar kendilerine ayrılan tribüne sığmayınca, Migros Kale Arkası tribününün kapıları açıldı ve bu bölüme de çok sayıda taraftar alındı. Edinilen bir başka bilgiye göre ise dışarıda kalan çok sayıda taraftarın ellerindeki biletlerin sahte olduğu ve bu sebeple stadyum görevlileri tarafından maça alınmadığı öğrenildi.

Canlı yayını tepki çeken ATV, 69. Dakika şovuna kayıtsız kalamadı: "Adeta Bayburt akşamı yaşanıyor"

Maçı canlı olarak yayınlayan ATV’nin yayını tepki çekti. Bu sezon tarihinin en sessiz maçlarına sahne olan Şükrü Saracoğlu’nda misafir takım seyirci rekoru kırıldı. Yaklaşık 13 bin Bayburtlu sporseverin tribünde yerini aldığı maç boyunca görülmeye değer şov vardı. 

Maçın başından itibaren taraftar görüntülerine yer vermeyen ATV, 69. Dakika şovuna ise kayıtsız kalmadı. Görüntüler nihayet ekrana gelirken maçın spikeri de, “Konuk takım taraftarı müthiş şov yapıyor, Bayburt’un plakası 69 ve dakika 69’u gösteriyor. Adeta İstanbul’da Bayburt akşamı yaşanıyor. Bayburtlu taraftarlar çok güzel bir şova imza attılar” şeklinde konuştu.

Stat: Şükrü Saracoğlu
Hakem: Serkan Çınar

Fenerbahçe: Mert, Mehmet Topuz, Serdar, Bekir, Kadlec, Mehmet Topal, Ramazan, Uygar Mert, Emenike, Sow, Webo

Bayburt Grup Özel İrade: Ali, Erçin, Yunus, Coşkun, Süleyman, Kaan, Emre, İbrahim, Tahir, Gökhan, Orçun


*
*

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
halit aktaş 9 yıl önce

hakemlerle liği götüren basit bir takıma farlı yenilerek gecemi zehir ettiniz BAYBURT'umu dünyaya rezil ettiniz.

Avatar
ahmet-avusturalya 9 yıl önce

BAYBURT GRP SPOR,DEVASA FENERBAHÇE MAÇINDA,YETMEDİ SARAÇOĞLUN-
DA.!!,YAPILMASI GEREKEN"DEFANS OLMALIYDI"..!!,SN GÜNEŞ YANILDI.!!,SKOR
FARKLI OLABİLRDİ.!!,BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİZ.SİDNEY.

Avatar
Bayburtlu 9 yıl önce

Kale arkasını Bayburtuma reva görenler utansın..Alın o boş tiribünleri şimdi gözünüze sokun yazıklar olsun size be biz sizi böyle mi karşılamıştık.

Avatar
tuncay yanık 9 yıl önce

halit bey çok yanlış düşünmüş fener ile bayburtu futbolda aynı kefeye koymak işi bilmemektir onlar bizi rezil değil hem bayburtta hemde istanbulda insanın nasıl olması gerektiği gösterdiler ve gururlandırdılar kırıkkaleden kucak dolusu selamlar

Avatar
tarafsız 9 yıl önce

fener Bayburt maçında fenerli oyuncunun Bayburt sporlu oyuncunun boğazını sıkması
affedilir gibi değildi.!!,,dolayısıyla fener oyuncusunu ve hakemi şiddetle kınıyoruz.
"fenerliydim,istifa ettim.bu böyle biline.