Temsilcimiz İstanbul'da... Antrenmandan notlar...

Teknik Patron Bahaddin Güneş yönetiminde, ısınma hareketleri ile başlayan çalışma, daha sonra taktik ağırlıklı tek kale maç ile devam etti. İşte diğer detaylar...

Temsilcimiz İstanbul'da... Antrenmandan notlar...
Bayburt Postası – Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'nda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor İstanbul'da. Erzurum'dan hava yoluyla İstanbul'a giden temsilcimiz Fenerbahçe maçı öncesinde son antrenman için ayağının tozuyla idmana çıktı. Teknik Patron Bahaddin Güneş yönetiminde, Pendik Stadı’nda yapılan çalışma ısınma hareketleri ile başladı, yan çalışma ve taktik ağırlıklı tek kale maç ile devam etti.

Çalışmanın ardından Pendikspor Sosyal Tesisleri’nde kampa girecek ve maçın oynanacağı saati bekleyecek olan temsilcimizde moraller yüksek.

Lig'de son maçını 80. dakikada gelen golle ve 3 puanla kapatan takımımızın patronu Bahaddin Güneş, önemli olanın lig olduğunu her platformada söylese de, tüm Bayburtlular yarın ki Fenerbahçe maçından çıkacak olası bir zafer ve tarihi başarıya kilitlenmiş durumda. 

Yine Sami Bayram ağırladı

Temsilcimizi Pendikspor Kulüp Başkanı Bayburtlu Sami Bayram ağırladı. İstanbul'daki Bayburt sevdasını her daim ayakta tutan gurbetçilerimiz de yine takımlarını yalnız bırakmadı. Takımın Pendikspor tesislerinde yaptığı idmanı takip eden taraftarlar idman bitiminde futbolculara tatlı ikramında bulundu.

Öte yandan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor Onursal Başkanı Abdurrahman Şentürk'ün Umre'de olduğu için katılamadığı Bayburt kafilesinde Başkan Hikmet Şentürk'ün yanı sıra yöneticiler Hakan Kobal, Raci Bayrak, Şükrü Kayalı, Yaşar Kobal, Enis Aslan, Yıldıray Kılıç, Mehmet Budak ile kulüp müdürü Fatih Özcan yer aldı.

Bayburt Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Uğurlu'nun da eşlik ettiği kafileye Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş'in de yarın dahil olacağı öğrenildi.


“Pendikspor Başkanı ve yönetimine teşekkür ederiz”

Takımla birlikte İstanbul’a gelen Başkan Hikmet Şentürk, As Başkan Hakan Kobal ve yöneticiler; gerek antrenman, gerekse konaklama noktasında kapılarını Bayburt’a açan Pendikspor Başkanı Sami Bayram’a teşekkür ziyaretinde bulundu. 

İSTANBUL'DAKİ "BAYBURT'UN MAÇINA" HAZIR MIYIZ?


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.