Temsilcimiz, ikinci devreye İzmir’de başlıyor

Devre arası transfer döneminin hızlı ekibi temsilcimizde hedef, ikinci devreye galibiyetle başlamak.

Temsilcimiz, ikinci devreye İzmir’de başlıyor
Bayburt Postası - Bayburt Grup özel İdare Gençlikspor, Balçova Yaşamspor’a konuk oluyor. Temsilcimizde hedef ikinci yarıya 3 puanla başlamak.

Spor Toto 3. Lig’de ikinci Devre başlıyor. İzmir takımı Balçova Yaşamspor’a konuk olacak olan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, evine galibiyetle dönmek istiyor. Hakem Erhan Sönmez’in yöneteceği karşılaşma Ulucak Stadı’nda saat 13.30’da başlayacak.

Sezona Balçova Yaşamspor karşısında Gençosman’da mağlubiyetle başlayan temsilcimiz bu defa zirve yarışından kopmamak için rakibini evinde mağlup etmek zorunda. 

Öte yandan devre arası transfer döneminin hızlı ekiplerinden biri olan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, büyük bir revizyona gitmişti. 11 futbolcuyla yollarının ayırırken, 11 futbolcu da transfer edilmişti. Revizyonun ardından taraftarlar yeni transferlerin performansını merakla bekliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.