Tek ulusal hakemimiz Murat Türkoğlu, B klasmanında

Türkiye Futbol Federasyonu yeni sezon klasman hakemlerini açıkladı.

Tek ulusal hakemimiz Murat Türkoğlu, B klasmanında
Bayburt Postası - Türkiye Futbol Federasyonu yeni sezon klasman hakemlerini açıkladı. Bayburt'un tek ulusal hakemi olan Murat Türkoğlu, yeni sezonda B klasman hakemi olarak düdük çalacak. Türkiye genelinde geçtiğimiz sezon 68 hakemin yer aldığı B klasmanında bu sezon sayı düştü. Türkoğlu, daralan listeye rağmen 49 isim arasına girmeyi başardı.

Geçtiğimiz sezon bölgesinde sayılı hakemlerden biri olan Türkoğlu'nu, 2016-2017 futbol sezonunda çok daha zor maçlar bekliyor. Spor Toto 2. Lig ve PTT 1. Lig'de görev alacak olan Türkoğlu, Türkiye Kupası maçlarında Süper Lig takımlarının maçlarında düdük çalabilecek. Geçen yıl Merkez Hakem Kurulu tarafından zorlu ve atmosferi yüksek maçlara atanan genç hakem, Süper Lig hedefiyle yoluna emin adımlarla devam ediyor.

Öte yandan Bayburt İl hakemi olan Erdi Çağrı Kaya da, Bölgesel Amatör Lig'e yükseldi. Bölgesel hakemleri de açıklayan TFF’nin listesine göre Bayburt bölgesinden bu sezon üç isim görev alacak. 832 hakemin yer aldığı listede Erdi Çağrı Kaya, Adem Deligöz ve Emre Çebi Bayburt'u temsil edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 8 yıl önce

Bayburttun gururu Allah Yolunu acık etsin

Avatar
Burak 8 yıl önce

Adammmmmmm

Avatar
Kadir 8 yıl önce

Süper liğde görmek istiyoruz hocamı Allah yardımcı olsun

Avatar
haluk 8 yıl önce

Çok düzgün bir kardeşimiz.keske merhum babasıda gorseydi bu günleri. Gurur duyuyorum dualarımız murat kardeşimiz..

Avatar
idris 8 yıl önce

Maşalahh kardeşim memleket sahip çıkmalı.