Taraftar sevgilisine yürüdü

Bayburtspor taraftar grupları özel bir etkinliğe imza attılar.

Taraftar sevgilisine yürüdü
Bayburt Postası - Bayburtspor taraftar grupları özel bir etkinliğe imza attılar. Forza Gadalar ve Kurukafalar taraftar grubu üyeleri 14 Şubat Sevgililer Günü'nde kulüp tesislerine yürüdü. Dörtyol mevkiinde toplanan kalabalık grup Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor tesislerine kadar yürüdü. "Ey Aşk Sana Geldik" yazılı pankart taşıyan ve 'Şampiyon Bayburtspor' sloganları atan grubu Teknik Direktör Bahaddin Güneş ve futbolcular karşıladı.


 
Forza Gadalar Lideri Orhan Sol ve Kurukafalar Grubu Lideri Mustafa Akbaş'ın Teknik Direktör Bahattin Güneş ve oyunculara çiçek takdim ettiği buluşmaya diğer grup üyeleri de meşalelerle renk kattı. Taraftarlar Gençosman Stadyumu'nun alışık olduğu 'Bahaddin Güneş'in askerleriyiz' tezahüratını bu kez de kulüp tesisleri önünde attı.

14 Şubat Sevgililer Günü'nde yapılan jest karşısında duygulandığını söyleyen Teknik Direktör Bahaddin Güneş, "Ben her zaman söyledim, bizim çok büyük bir taraftar kitlemiz var. Bunu her zaman her ortamda söylüyorum. Sizlerden isteğim her zaman takımın yanında olmanız. Yensek de yenilsek de her zaman sizi yanımızda görmek istiyoruz" dedi.

Taraftarlar tesisleri terk ederken yarın oynanacak Bergama Belediyespor maçına göndermede bulunmayı da unutmadı. 'Bizim için Bergama'ya da gol' diye bağıran taraftarlara futbolcular alkışla karşılık verdi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
işi bilen 9 yıl önce

bunlar bu sevgiyi hak etmiyor