Taraftar gruplarından dön çağrısı

Bayburtspor taraftar grupları Hakan Kobal’a geri gön çağrısında bulundu.

Taraftar gruplarından dön çağrısı
Bayburt Postası - Bayburtspor taraftar grupları Hakan Kobal’a geri gön çağrısında bulundu. Geçtiğimiz günlerde gazetemiz aracılığıyla Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor yönetiminden istifa ettiğini kamuoyuna duyuran Hakan Kobal’a, Forza Gadalar ve Kurukafalar taraftar grupları tarafından görevine geri dönmesi yönünde çağrı geldi. 
Hakan Kobal’ı işyerinde ziyaret eden taraftar grubu üyeleri adına yapılan açıklamada, “Hepimiz birlikte Bayburt’uz. Seni de bir abimiz olarak görüyoruz ve seviyoruz. Bu kulübü buralara getiren kadroda vardın, bundan sonra da var olmalısın. Kulübümüzün bir bütün olarak başarıya koşması için görevine geri dönmeni istiyoruz” dedi. 

Kobal: “Bayburt için varız”

İstifa ettiği günden bugüne birçok kesimin göreve geri dönmesi için çağrıda bulunduğunu ve en son taraftar gruplarının anlamlı çağrısını dikkate alacağını söyleyen Kobal, “Biz bir aileyiz, aile içinde böyle anlaşmazlıklar yaşanır. Onursal Başkanımız Abdurrahman Şentürk ve Kulüp Başkanımız Hikmet Şentürk’le bir araya gelip kulübün geleceğini konuştuk. Görevime geri döneceğim” dedi.

Taraftar gruplarına Malatya’da oynanan 3. Lig maçını örnek gösteren ve her zaman öyle olmaları gerektiğine vurgu yapan Kobal, “Malatya’daki final maçındaki görüntünüzü bir daha göremedik.  Bize dön çağrısı yapanları biz de birlikte görmek istiyoruz. Bundan sonra siz de birlikte hareket ederek Gençosman Stadyumu’ndaki coşkuyu keyfe dönüştürün. Sizden beklentim bu yönde. Önümüzde Erzurumspor maçı var, oraya da hep birlikte giderek, kulübümüzü en güzel şekilde destekleyeceğiz” diye konuştu. 

“İşimiz de gücümüz de Bayburt. Bayburt için, kulübümüz için çalışmaya devam edeceğiz” diyerek taraftar gruplarına teşekkür eden Kobal, yeni tribünlerin Fenerbahçe maçına yetişmesi için seferber olduklarını belirterek, kulüp tesislerinin de 1 haftaya kadar tamamlanacağını kaydetti.

Hakan Kobal’a, Kurukafalar taraftar grubu tarafından üzerinde ‘Sesimize kulak ver, geri dön büyük başkan’ yazılı çiçek takdim edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ziyaretçi 9 yıl önce

Doğrusu yapılmış, tebrik ederim.

Avatar
mehmet alim yakupoğlu 9 yıl önce

yönetimde futboldan anlayan tek adam bırakırsa kulüp için ve şehrimiz için hiç iyi olmayacak başkanım geri dönmen lazım

Avatar
Cxcx 9 yıl önce

İsabetli karar almış arkadaş bide ak partiden ayrılsa bayburt için daha hayırlı olur bence

Avatar
Asım KOCA 9 yıl önce

Çok isabetli bir karar tam yerinde . Siyaset spordan uzak kalmalı. Hel bu kdar küçük bir yerde