Sporda başarıyı getirenler unutulmadı

Bayburt Üniversitesi, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından çeşitli spor dallarında düzenlenen şampiyonalarda Bayburt Üniversitesi adına mücadele edip dereceye giren öğrenciler için bir ödül töreni düzenlendi.

Sporda başarıyı getirenler unutulmadı
Bayburt Postası - Bayburt Üniversitesi, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından çeşitli spor dallarında düzenlenen şampiyonalarda Bayburt Üniversitesi adına mücadele edip dereceye giren öğrenciler için bir ödül töreni düzenlendi.
Futbol, boks ve bilek güreşinde üniversiteyi gururlandıran gençlere ödüllerini “2023 Hedeflerinde Türkiye Vizyonu” konferansı için Bayburt'ta olan Kamu Başdenetçisi Av. Şeref Malkoç, Bayburt Valisi İsmail Ustaoğlu, Bayburt Milletvekili Şahap Kavcıoğlu, Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş ve Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun takdim etti.

Ödül töreninde sahneye çıkan Teknik Direktör Ömer Kılıçaslan önderliğindeki erkek futbol takımı, Türkiye Üniversite Spor Federasyonu tarafından 20-24 Aralık 2016 tarihleri arasında düzenlenen Üniversitelerarası 2.Futbol Ligi’nin Antalya Lara-Grand Park Otel etabının A grubunda oynadığı 4 maçta 3 galibiyet ve 1 beraberlikle namağlup birinci olmuştu.

Yine boks dalında Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından 29 Mart-2 Nisan 2017 tarihleri arasında Konya Selçuk Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen Türkiye Üniversitelerarası Boks Şampiyonası'ndan 56 kiloda Hakan Çiğdem Türkiye 2.si, 91 kiloda ise Alper Yıldırım Türkiye 3.sü olmuştu.

Bilek güreşi dalında ise Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından 20-22 Mart 2017 tarihler arasında Antalya’da düzenlenen Türkiye Üniversitelerarası Bilek Güreşi Şampiyonasında, bilek güreşinde sayısız Türkiye ve dünya şampiyonlukları bulunan Tuncay Başaran’ın çalıştırdığı Berkan Karakaşoğlu, 80 kiloda hem sağ hem de sol kolda Türkiye 2.si olmuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.