Spor Toto 2. ve 3. Lig Fikstürü çekildi

2015-2016 Sezonu Spor Toto 2. ve 3. Lig Fikstürü Türkiye Futbol Federasyonu'nun Beykoz-Riva'da yer alan idari merkezindeki Orhan Saka Salonu'nda çekildi.

Spor Toto 2. ve 3. Lig Fikstürü çekildi
Bayburt Postası - 2015-2016 Sezonu Spor Toto 2. ve 3. Lig Fikstürü Türkiye Futbol Federasyonu'nun Beykoz-Riva'da yer alan idari merkezindeki Orhan Saka Salonu'nda çekildi.

Kura çekimine Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri Arif Koşar, Ali Düşmez ve Mustafa Çağlar, TFF Genel Sekreteri Kadir Kardaş ile Spor Toto 2. ve 3. Lig'de mücadele edecek kulüplerin temsilcileri katıldı.

Fikstür çekiminden önce bir konuşma yapan TFF Yönetim Kurulu Üyesi Arif Koşar, "Öncelikle fikstür çekimi için burada olan Spor Toto 2. ve 3. Lig kulüplerimizin temsilcilerine hoşgeldiniz diyor ve bu vesileyle geçmiş Ramazan Bayramınızı kutluyorum. Kulüplerimizin seyahat-konaklama bedellerinin, hesaplarına bu ay sonunda direkt olarak yatırılacağı bilgisini de sizlerle paylaşmak istiyorum. Ayrıca, seyahatlerinizde THY'de olduğu gibi Anadolu Jet'ten de yüzde 50'lik iskontodan yararlanabilmeniz için yaptığımız çalışmalar da sürüyor. En kısa sürede bunun gerçekleşmesini umuyoruz. 2015-2016 sezonu Spor Toto 2. ve 3. Lig Fikstür Çekimi, tüm futbol camiasına hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.

Spor Toto 2. Lig'de birinci devre 6 Eylül 2015'te başlayıp 20 Aralık'ta sona erecek. İkinci devre ise 17 Ocak 2016'da başlayacak ve 30 Nisan'da sona erecek.

Spor Toto 3. Lig'de ise birinci devre 23 Ağustos 2015'te başlayacak ve 13 Aralık'ta sona erecek. 10 Ocak 2016'da başlayacak ikinci devre ise 30 Nisan'da sona erecek. 

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele edecek olan Bayburt Grup, yeni sezonun ilk haftasında İstanbul Beylerbeyi'ni konuk edecek.

Spor Toto 2. Lig Fikstürü İçin Tıklayınız...

Spor Toto 3. Lig Fikstürü İçin Tıklayınız...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.