Spor Merkezleri, 81 ilde aynı anda açıldı

Spor Genel Müdürlüğü’nün kuruluşunun 76. yıl dönümü anısına 81 ille birlikte Bayburt'ta da eş zamanlı olarak il spor merkezleri açılışı gerçekleştirildi.

Spor Merkezleri, 81 ilde aynı anda açıldı
Bayburt Postası - Spor Genel Müdürlüğü’nün kuruluşunun 76. yıl dönümü anısına 81 ille birlikte Bayburt'ta da eş zamanlı olarak il spor merkezleri açılışı gerçekleştirildi.

Çocuk ve gençleri spora yönlendirmek, onları kötü alışkanlıklardan korumak, erdemli ve elit sporcular yetiştirmeyi amaçlayan "İl Spor Merkezleri" açılış töreni Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Kapalı Spor Salonunda yapıldı. Törenin açılışında konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Cengiz Karakaşoğlu spor merkezlerinin sadece çocukların yazın bir faaliyette bulunması için açılmadığını, iyi insanlar yetiştirmeyi hedeflediğini belirtti.

Karakaşoğlu, “Ahlaklı, vatanını ve milletini seven, hoşgörülü, saygılı, disiplinli insanları yetiştirmek için sporu araç olarak kullanılıyoruz. Çocukların fair-play, liderlik, kendini kontrol etmek gibi duyguları öğrenmesini istiyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından çeşitli branşlardan sporcular gösteri yaptı. Yaz sezonu boyunca çocuklara ücretsiz kurslarla spor imkanı verecek olan spor merkezleri, bu yıl 25 branşta hizmet verecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.