Sponsor 'gurbetten' çıktı

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikpsor AN Zenrtrum adlı firma ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

Sponsor 'gurbetten' çıktı
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikpsor AN Zenrtrum adlı firma ile sponsorluk anlaşması imzaladı. Spor Toto 3. Lig 3 Grup’ta mücadele edecek temsilcimiz, Almanya'nın Köln şehrinde faaliyetlerini sürdüren otomobil ve otel işletmeciliği alanında hizmet veren AN Zentrum firması ile forma sponsorluk anlaşması imzaladı.

AN Zenrtrum firma sahibi Bayburtlu işadamı Muhammet Karaoğlu’nun katımlıyla kulüp tesislerinde gerçekleşen imza töreninde konuşan As Başkan Hakan Kobal, uzun süredir dile getirdikleri destek çağrısının Almanya’daki AN Zentrum firması tarafından karşılık bulduğunu ifade ederek, “Yurt dışındaki şirketlerinde başarılı işlere imza atan AN Zentrum firma sahibi Bayburtlu işadamı Muhammet Karaoğlu ile forma sponsorluk sözleşmesi imzaladık. Bu takım hepimizin. İl dışında ve hatta yurt dışında yaşayan hemşerilerimizin hafta sonlarını zorla bekledikleri ve maç sonucunun merakını çektiklerini hepimiz çok iyi biliyoruz.İşte bu sonuçları en iyi şekilde almak adına bu tür desteklere ihtiyacımızın olduğu bir gerçektir. AN Zentrum Firma sahibi Bayburtlu işadamı Muhammet Karaoğlu başta olmak üzere, firma koordinatörü Tunahan Karaoğlu ve Abdulhamit Karaoğlu’na  kulübümüz adına teşekkür ediyor, birlikteliğimizin çok uzun süreli olmasını diliyorum" dedi.

Bayburt adını her yerde en üstte görmekten mutluluk ve onur duyduklarını belirten AN Zentrum firma sahibi Muhammet Karaoğlu ise, "Bizler ata yurdumuz, baba ocağımız Bayburt'umuza ne yapsak azdır. Yurt dışında çalışan ve yaşayanlar olarak Bayburt denildiğinde hasretle kalbimiz sızlar, içimiz burkulur. Bu duyguları ve hasreti gidermek adına başarıdan başarıya koşma hedefi olan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor’a elimizden gelen her türlü desteği vermek adına sponsorluk anlaşmasına imza atıyor ve "en büyük Bayburt" diyerek hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyoruz" dedi.

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor Kulübü As Başkanı Hakan Kobal, AN Zentrum Firma sahibi Muhammet Karaoğlu, ve firma koordinatörü Tunahan Karaoğlu’na forma ve atkı hediye etti.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
özer 10 yıl önce

eee kac paralık sponsorluk.

Avatar
Mustafa hafızoğlu 10 yıl önce

Tebrik ederim değerli hemşehrimi inşallah bayburtsporda bu sene başarılı bir performans gösterir

Avatar
Gürsel Karapınar 10 yıl önce

Bayburt sevdalısı bu insanların kıymetini bilmek lazım, devamlı para verecek diye de bakmamalıyız, küstürmemeliyiz,saha sonuçlarına bağımlı spor kulübü olmamalıyız, bu tip insanlara ulaşarak ,amatör kaliteyi yükseltmeliyiz..Tabi ki bunlar bir fikir,proje ve uygulama mantığıyla olur...Bu hemşehrimizi ve sponsor olarak kazandıran yöneticileri de tebrik ediyorum....

Avatar
ergun gonulalan 10 yıl önce

benım anlamadıgım solen zamanları yaa cıkar ılıskılerı menfaatler olugu zaman bayburta kosan sarku turku yazan sıır okuyan coruha hasret kalan ıst ve dıgerr metropollerde ysayan zengın bayburtlu hemsehrılerımız acaba su donemde bayburt sporumuz ıcın neler yaptılar ne verdıler cok merak edıyorum eger varsa yaptıysalar bılmek bızım hakkımız bızle paylasın ama eger yoksa kose bucak kacıyorlarsa o zaman lutfen geldıklerınde bunlara protokolde on sıraları vermektense alana dahı almayın kı ne olduklarını anlasınlar

Avatar
M.AKİF BIRNİ 10 yıl önce

OLUMLU YAPICI ELEŞTRİLER İNSANLARA GÜÇ KATAR. BU SPONSORLUK ANLAŞMASI YAPAN ŞİRKET SAHİBİ DEĞERLİ HEMŞEHRİ KARDEŞİME HELAL OLSUN, OLAYIN Bİ TARAFINDAN TUTMUŞ OLDUĞUNDAN KATKI SUNDUĞUNDAN AYRICA ÖRNEK OLMAK BOYUTUYLADA ÇOK ÖNEMLİ DEĞİLMİ.BİZE DÜŞEN BU ÖRNEK DAVRANIŞI ALKIŞLAMAK.(KURUKAFALAR İSTANBUL BAYBURTSOR TARAFTAR GRUBU)

Avatar
Avni 10 yıl önce

Helal olsun AN Zentrum alman gurbetcimize !

Avatar
garip kalma 10 yıl önce

helal olsun an zentrum firmasina ve muhammet karaogluna bayburt siporu kimse tutamaz tsklr

Avatar
muhammet güncan 5 yıl önce

muhammet kardeşimin sonunakadar yanındayım vesselam