SODES’ten sporculara kitap dağıtımı

Kalkınma Bakanlığı'nca destek gören ve Bayburt Valiliği koordinasyonunda Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor Kulübü tarafından yürütülen “Bir Gol At Kazanan Hayat Olsun” isimli SODES Projesi kapsamında açılan futbol okulunda eğitim alan kursiyer çocuklara yaş gruplarına ve ilgi düzeylerine uygun kitap dağıtımı yapıldı.

SODES’ten sporculara kitap dağıtımı
Bayburt Postası - Kalkınma Bakanlığı'nca destek gören ve Bayburt Valiliği koordinasyonunda Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor Kulübü tarafından yürütülen “Bir Gol At Kazanan Hayat Olsun” isimli SODES Projesi kapsamında açılan futbol okulunda eğitim alan kursiyer çocuklara yaş gruplarına ve ilgi düzeylerine uygun kitap dağıtımı yapıldı.  

Projeden faydalanan 14-16 yaş arası 26 futbol kursiyerlerine kitap dağıtımının gerçekleştiği Sentetik Sahadaki programa; SODES Birim Sorumlusu Arif Erkul, Mali İşler Sorumlusu Recai Dağ, Proje Koordinatörü Oğuzhan Köse, proje eğitmenleri ve eğitim alan sporcular katıldı.

SODES Birim Sorumlusu Arif Erkul yaptığı açıklamada; 5 eğitmenin görev aldığı proje kapsamında farklı yaş gruplarından 150 çocuğa eğitim verildiğini, projenin amacının çocukların sportif aktivitelere daha çok katılımının artırılması ve yetişen yetenekli sporcuların Bayburt’taki kulüplerin altyapılarına kazandırılması olduğunu, ayrıca proje süresince gençlere kitap okuma alışkanlığı kazandırmak için tesislerde antrenman öncesi ve sonrasında 30 dakikalık seanslar halinde kitap okuma etkinliği ile gençlerin gelişimine destek olunacağını ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.