SODES Halı Saha Turnuvası başladı

Kalkınma Bakanlığınca destek gören ve Bayburt Valiliği koordinasyonunda İl Müftülüğü tarafından yürütülen "Gençliğe Yatırım Geleceğe Yatırımdır" isimli SODES (Sosyal Destek) Projesi kapsamında 8 köy okulundan toplam 64 öğrencinin katılımı ile gerçekleştirilecek olan Halı Saha Turnuvasının öncesinde müsabakalarda top koşturacak öğrencilere malzeme dağıtımı yapıldı.

SODES Halı Saha Turnuvası başladı
Bayburt Postası - Özel bir halı sahada gerçekleşen programa; Vali Yardımcısı Tamer Kılıç, İl Milli Eğitim Müdürü Soner Can, Müftü Yardımcısı Zeki Kaya, SODES Birim Sorumlusu Arif Erkul, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Proje Koordinatörü Kemal Çelebi yaptığı bilgilendirmede; proje kapsamında şimdiye kadar farklı okullarda haftalık bağımlılıkla mücadele konferansları verildiğini, her iki haftada bir cumartesi sabah sinema gösterimleri, tiyatro gösterileri gerçekleştirildiğini, toplam 30 kişinin katılımı ile Ney kursunun devam ettiğini ve  düzenli olarak sabah namazı buluşmaları düzenlediklerini belirterek 5 Nisan Perşembe günü itibariyle başlayan futbol turnuvalarına toplam 8 okuldan 64 öğrencinin katıldığını her sporcuya ve takıma özel forma yaptırıldığını, 21 gün sürecek olan turnuva sonucunda oyunculara çeşitli hediyeler verileceğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.