Şipal kardeşler kilolarında Türkiye şampiyonu

Turnuvaya Fenerbahçe Spor Kulübü adına katılan Bayburtlu boksörler Önder ve Onur Şipal kardeşler Türkiye şampiyonu oldular.

Şipal kardeşler kilolarında Türkiye şampiyonu
Bayburt Postası - Türkiye Boks Federasyonu tarafından düzenlenen Lütfü Okuyucu Türkiye Büyük Erkekler Ferdi Boks Şampiyonası birbirinden heyecanlı final maçları ile tamamlandı.

Turnuvaya Fenerbahçe Spor Kulübü adına katılan Bayburtlu boksörler Önder ve Onur Şipal kardeşler Türkiye şampiyonu oldular. Turnuvaya Milli Takım Antrenörü Bayburtlu Seyfullah Dumlupınar gözetiminde çıkan Şipal kardeşler onlarca Türkiye Şampiyonluklarına birer yenisini daha eklediler. Önder Şipal 75 kilonun en iyisi olurken, 69 kiloda ise Onur Şipal Türkiye Şampiyonu oldu. Turnuvada Bayburt adına Türkiye şampiyonu çıkmadı.

Rize Yenişehir Spor Salonu’nun ev sahipliğinde düzenlenen organizasyonun kapanış törenine Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Rize Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Mustafa Çelik, Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, Federasyon Başkanvekili Hasan Kartal ile çok sayıda davetli katıldı.

25 ilden 86 sporcunun kıyasıya mücadelesine sahne olan şampiyonada altın madalya kazanarak kendi sıkletinde 2017 yılı Türkiye Şampiyonu olan isimler şöyle:

46-49 kg – Tolgahan Öztürk (Trabzon) 
52 kg – Batuhan Çiftçi (İstanbul) 
56 kg – Ali İhsan Alagaş (İstanbul)
60 kg – Hakan Doğan (İstanbul)
64 kg – Volkan Gökçek (İstanbul)
69 kg – Onur Şipal (İstanbul)
75 kg – Önder Şipal (İstanbul)
81 kg – Burak Aksın (İstanbul)
91 kg – Muhammed Baki Yalçın (İstanbul) 
+91 kg – Eren Uzun (İstanbul)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Seyfullah hoca 6 yıl önce

Kendi yükselirken bayburt ta boksu yerle bir eden hoca seyfullah hocadır.spor il müdürlüğünde çalışmadan maaş almak helalmı? sizce hocam

Avatar
Tarik 6 yıl önce

Hep öyle onlarla ilgilendin yazık ettin seyfullah diğer öğrencilerine ama bu dünyada ama öteki dünyada

Avatar
Boksta malesef sadece türkiye 6 yıl önce

Boks bir spor olmamakla beraber bilinçli aileler buna yönlendirmiyor çocuklarını. Rakip az Türkiye de zaten avrupada ilk yada ikinci turda dayak yiyip geliyorlar. Memlekete gelince artistik yapıyorlar.