Şipal'in dünya unvan maçı Erzurum'da

Milli gururumuz Onur Şipal, dünya unvan maçına çıkıyor.

Şipal'in dünya unvan maçı Erzurum'da
Bayburt Postası - Milli gururumuz Onur Şipal, dünya unvan maçına çıkıyor. Rus Boksör Andrey Zomkovay ile 12 raund üzerinden yapılacak olan maç 19 Eylül Cumartesi günü saat 19.00 Erzurum Kazım Karabekir Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleşecek. Öte yandan aynı akşam Önder Şipal ise Alman boksör Beşir Ay ile ringe çıkacak.

Bayburt Boks İl Temsilcisi Ertuğrul Akagündüz, konuyla ilgili yaptığı açıklamada tüm Bayburt halkını Onur ve Önder Şipal'e destek için Erzurum'daki maça beklediklerini söyledi.  

Akagündüz, NTV Spor'dan da naklen yayınlanacak maç için Cumartesi günü saat 17.00'de Bayburt Belediyesi tarafından Gençosman Stadyumu önünden otobüs kaldırılacağını kaydetti.  

Öte yandan Onur Şipal, dünya unvan maçını Bayburt'ta oynamak istemiş, AIBA ise salon yetersizliği dolayısıyla maçın Erzurum'da yapılmasına karar vermişti. 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.