Sıla Birgül gurur kaynağımız

Bayburt'u Türkiye Karate Şampiyonası'nda temsil eden Sıla Birgül bayanlar 47 kiloda Türkiye ikincisi oldu

Sıla Birgül gurur kaynağımız
Bayburt Postası - Mersin'de düzenlenen Minikler ve Yıldızlar Türkiye Karate Şampiyonası'nda Aydıntepe Belediyespor Karate Takımı'ndan Sıla Birgül bayanlar 47 kiloda Türkiye ikincisi oldu.

Türk Milli Takımı'na seçilen Sıla Birgül, Balkan Şampiyonası'nda ülkemizi temsil edecek. Birgül'ün antrenörü İdris Gürbüz, Sıla'nın geleceğinin parlak olduğunu ve ondan daha büyük başarılar beklediğini kaydetti.  

Birgül'ün milli formayı giymesiyle ilgili açıklama yapan Aydıntepe Belediye Başkanı Haşim Şentürk, "Sıla'nın bu başarısı başta Aydıntepeli gençlerimiz ve ülkemizdeki tüm gençlerimize örnek olmuştur" dedi. 

Şentürk, yaptığı açıklamada, "Sıla Birgül, 31 Mart  2018 tarihinde Mersin'de düzenlenen Türkiye Minikler ve Yıldızlar Şampiyonası’nda ikinci olmuştur. Bu ikinciliği biz Aydıntepelileri çok mutlu etmiştir. Bizler de kendisinin bu başarısından dolayı tebrik ederiz. Bugün geldiğimiz noktada Sıla'nın başarısı, milli takım hocaları tarafından da takdir bulmuş ve çok önemli organizasyonlardan olan Balkan Şampiyonası'na milli takımla gitmeye hak kazanmıştır. Bu davet Aydıntepemize için mutluluk ve gurur kaynağı olmuştur. Karate takımında bir Aydıntepeli kardeşimiz ay-yıldızlı formayla ülkemizi temsil edecek" ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
BAYBURTLU 6 yıl önce

KARDEŞİM SENİ BAŞARILARINDAN DOLAYI TEBRİK EDİYORUM İNŞALLAH ÇOK DAHA İYİLERİNİ BAŞARIRSIN