Şentürk: "Bırakmaya hazırım"

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor Onursal Başkanı Abdurrahman Şentürk, "Ben talibim, bu işi götüreceğim diyen birileri varsa ben bırakmaya hazırım" dedi.

Şentürk: "Bırakmaya hazırım"
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor Onursal Başkanı Abdurrahman Şentürk, "Ben talibim, bu işi götüreceğim diyen birileri varsa ben bırakmaya hazırım" dedi.

Kayseri Şekerspor maçının ardından sezon değerlendirmesi yapan ve takımın geleceğine yönelik fikirlerini açıklayan Şentürk, profesyonel lige yükselirken herkesten destek sözü aldıklarını ve gelinen noktada sözlerin yerine getirilmediğini belirterek, "Söylemde herkes sahip çıkıyor ama icraatta birkaç arkadaşın dışında destek olan olmadı" şeklinde konuştu.

Şentürk, altyapı hakkında da görüşlerini belirttiği açıklamasında şunları kaydetti: 

"Kazasız belasız bir sezonu daha geride bıraktık. Bu yıl hedefimiz en azından play-of oynamak ve bir üst lige çıkmaktı ama kupada oynadığımız maçlar ve ara transferde yaptığımız takviyeler istenilen sonucu tam olarak sağlayamadı. BAL Ligi'ne de başladığımızda ilk yıl takımın iskeleti oluştuktan son açık ara şampiyon olarak 3. Lige çıktık. Şimdi ise en azından takımın iskeleti oluşmuş durumda. Play-of'a kalabilseydik belki bir üst lige çıkabilirdik ama kısmet böyleymiş. Bu sezon ligde Bayburt halkını ligde pek mutlu edemedik ama Türkiye kupasında Fenerbahçe, Kayseri ve Altınordu gibi takımlarla oynayarak şehrimize ve bütün Bayburtlulara önemli heyecan ve mutluluklar yaşatmış olduk."

“Birkaç arkadaşın dışında destek olan olmadı”

"Bu takıma herkesin sahip çıkması gerekiyor. Ben bu işe başlarken Valimize, belediye başkanımıza, siyasetçilerimize ve Bayburtlulara söz verdim. Bu söz sonrasında BAL Ligi'nden 3. Lige çıkarmış olduk. Ama bu işi bir kişinin sahiplenmesiyle olmuyor. Şehrimizin ve yönetici arkadaşlarımızın ve bazı katkı sunacak olan hemşerilerimiz sahip olsun diye düşündük ama maalesef öyle bir sahiplenme olmadı. Söylemde herkes sahip çıkıyor ama icraatta birkaç arkadaşın dışında destek olan olmadı."

"Hemen bırakmaya hazırım"

"Ben Bayburtluyum bu memlekete olan ahde vefa borcumuz var. Ben Bayburtlu olmaktan her zaman gurur duydum. Sonuçta firmamızın imside Bayburt Grup, bu ismi layıkıyla taşımaya çalışıyoruz. Amacımız bu takıma sahip çıkmaktır ve alt yapıyı geliştirerek takımımıza futbolcu kazandırmaktır. Amacımız öncelikle bu olmalıdır, aksi taktirde taşıma suyla bu çarkı uzun süre götürmek mümkün değil. Sahiplenmek tabiî ki çok önemli, şuan bile birileri gelip ben talibim bu işi götüreceğim dese hemen bırakmaya hazırım."

“Kendi çocuklarımızı alt yapıya kazandırmak istiyoruz”

"Şuan ki takımımızın bulunduğu tesisin yanına Gençlik Spor Bakanımızdan milletvekilimiz Bünyamin Özbek kapalı bir spor salonu sözü almışlar onu yapacaklar. Ayrıca hemen yan tarafta yüzme havuzu bulunuyor. İlerleyen günlerde buraya çim saha yapılacak. Siyasilerimizle ve belediye başkanımızla el ele vererek burada yapılacak olanları bir an önce hayata geçirebilirsek, benim kafandaki babamın adına yapacağım cami okul ve yurt yapma düşüncem var. Bu sözü verirken Cumhurbaşkanımızın isteği de çok etkili olmuştur. Kendileri Cumhurbaşkanı olduktan sonra Bayburt’u ziyarete geldiklerinde, yaptığımız özel görüşmede Bayburt’a okul ve yurt yapmamızı kendileri istediler. Bizde severek kabul ettik. Bu anlamda okulu burada yaparsak kafamızdaki alt yapı konusunda gençlerimize de fırsat sağlamış oluruz. Köylerimizde çok sayıda futbola aç durumda olan çocuklarımız var. Onların eğitimlerini burada sağlayarak okumalarını, yurtta kalmalarını ve antrenmanlarını yapmalarını diğer taraftan da burslarını da vererek onların bir şekilde hayallerini gerçekleştirirken, takımımızın da iskeletini oluşturmuş oluruz."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Misafir 9 yıl önce

Sayın başkan yardımlarınız için çok Sağolun ama birde yapılanları açıklasanız kamuoyunun da bilgisi olsa. Bayburtlu hiç mi yorum yardım yapmadı. Ayrıca firmanıza olan reklam katkısını unutmayın