Semih Tokatlı: "Özlenen düzeye geleceğiz"

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor devre arası hazırlıklarını sürdürüyor.

Semih Tokatlı: "Özlenen düzeye geleceğiz"
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor devre arası hazırlıklarını sürdüryor. Lige iddialı başlamasına rağmen umduğunu bulamayan Bayburt Grup, Teknik Direktör Semih Tokatlı gözetiminde Antalya Lara'da sürdürdüğü devre arası kampında radikal kararlar alıyor. Yeni transferler çalışmalarını sürdüren Bayburt Grup, 6 ismin de kulüple ilişiğini kesti.

İkinci devreye Ankara Demirspor maçı ile başlayacak olan Bayburt Grup'ta Teknik Sorumlu Semih Tokatlı futbolcularıyla yaptığı toplantıda, “Takim ruhu ile, yeniden lige başlıyormuş gibi özveri ve sorumluluk bekliyorum” dedi.

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor Genel Kaptanı Yaşar Kobal, yardımcı antrenör İsmail Kaba, kaleci antrenörü Ahmet Aygun ve Kondisyoner Muart Kol'un katıldığı toplantıda futbolcularla bir araya gelen Teknik Sorumlu Semih Tokatlı, "Takımımızı özlenen ve taraftarlarımızın beklentisine cevap verecek bir takım olma yolunda calışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir" diye konuştu. 

Tokatlı, 6 isimle yolların ayrıldığına da değindiği açıklamasında şunları söyledi:

"Takımımızın ilk yarı mücadelesinde bizlerle birlikte olan; Anıl Dilaver, Ömer Faruk Kalmış, Vehbi Furkan Yıldırım, Tuncay Öndel, Tufan Sevim ve Hayri Mert Yomralıoğlu ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık. Şuan takımımızda gerekli gördüğümüz mevkilere transferlerimiz ve bu doğrultuda calışmalarımız devam etmektedir. Bu yoğun tempo ile ikinci yarıya taraftar desteğini arkasına alan, koşan, sonuca varmak icin mücadele eden ve istenilen hedefe ulaşabilecek bir takım olma hüvviyeti için hem destek hem de sabır bekliyoruz. İnaniyoruz ki; onursal başkanımız Abdurrahman Şenturk, kulüp başkanımız Hikmet Şenturk ile yönetim kurulunun destek ve calışmaları, cefakar taraftarlarımızın daima var olan destekleri ile özlenen hedefe ulaşmamızda hem moral hem de itici güç olacaktır. Biz takim olarak bu ortam ve destekler ile başarıyı yakalayacağımıza inanıyor, Bayburt ve Bayburt dışında takımımıza gönül verenlerin lig sonunda mutlu sona ulaşmamızda dua ve desteklerini bekliyoruz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Aaaa 7 yıl önce

Sayin vali ve diger yetkililer, Gencosman stadina bi bakim yapar mısınız. Cevre düzenleme vs. Sayin taraftarlar Hodri meydan, tatangalar gibi olmak istiyorsak herkes ayni tezahüratı yapsin. Gerekiyorsa bi mac Gadalar, bi maç Kurukafalar, bi mac Gencosman onderlik,amigoluk yapsin. Boyle olursa oradan kimse CIKAMAZ. KENDI KENDIMIZE DEPLASMAN YAPMAYALIM