Şampiyon’un aklı fikri play-off’ta!

BAL Ligi 1. Grup’ta şampiyonluğunu garantileyen Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor lig bitiminin ardından yapılacak play-off mücadeleleri için hazırlıklarını sıklaştırdı.

Şampiyon’un aklı fikri play-off’ta!
Bayburt Postası - BAL Ligi 1. Grup’ta şampiyonluğunu ilan eden Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor lig bitiminin ardından yapılacak play-off mücadeleleri için hazırlıklarını sıklaştırdı. Ligin son haftasında Faroz Gençlikspor’u ağırlayacak olan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor bu maçtan çok Bayburt'un kaderini belirleyecek olan play-off müsabakasına kilitlenmiş durumda. 

Gençosman Stadyumu’nda hazırlıklarını sürdüren Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor’un başarılı teknik direktörü Bülent Topuzoğlu, lig değerlendirmesi ve play-off statüsü hakkında Bayburt Postası'na açıklamalarda bulundu.  

“Dersimspor’u istiyorum, hesabımız var”

Kars deplasmanında olduğu gibi Faroz Gençlikspor maçında da ilk 11’de fazla yer bulamayan oyunculara şans vereceğini söyleyen Topuzoğlu, “Şuan için tüm takım olarak play-off mücadelerine konsantre olmuş durumdayız. Büyük bir ihtimalle Zara ve Sorgun takımları ile karşılaşabiliriz. Aynı zamanda kendi grubumuzun ikincisi ile de karşılaşabiliriz. Saçma bir sistem ama yapacak bir şey yok. Takımımıza güveniyoruz. Bizim grup ikincisi Dersimspor’un rakibimiz olmasını istiyorum. 2 maçta da bizi 11 kişi oynatmadılar onlara karşı. Düzgün bir hakem gelsin hesabımızı onlarla da göreceğiz” dedi.

Sezon başında Bayburt seyircisini tatmin edecek ve iyi sonuçlar alacak bir takım oluşturmayı hedeflediklerini ve gelinen noktada bunu başardıkları için mutlu olduğunu söyleyen Topzuoğlu, play-off maçları hakkında da bilgi verdi.

Topuzoğlu şunları söyledi:

“BAL Ligi’nde 11 grup ikincisinden 3 tanesi bay çekecek. 8 takım birbiriyle oynayacak. Oradan gelecek 4 takım bay çeken 3 takımla birleşip lig birincileri ile beraber 18 takım olacak. Ve birer maç sonrası 9 takım 3. Lige çıkacak. Lig boyunca çok iyi neticeler aldık. Sistemin yanlışlığı nedeniyle bir final maçı daha oynayacağız. Tahminim yine kalkacak bu sistem ama bizim önümüzde çok önemli bir engel daha var. Kimseden çekindiğimiz yok. Kim gelirse gelsin fark etmez ama geçen seneki lige bakınca şimdiye 3. Lig’e çıkmıştık.”

“Bayburtlu olan herkesi final maçına bekliyoruz”

Kulüp Başkanı Hikmet Şentürk ise sezonun geride kaldığını şampiyonluğu 3. Lig’e çıkarak taçlandıracaklarına inandığını belirterek, dünyanın neresinde olursa olsun Bayburtlu olan herkesi final maçına beklediklerini söyledi.

Takımda emeği olan katkı sunan herkese teşekkür eden Şentürk, “Özellikle taraftarlarımıza, taraftar gruplarımıza teşekkür ediyorum. Bugüne bu takıma emek vermiş tüm hocalarıma ve futbolcularıma teşekkür ediyorum.  Bayburt Grup’a; Abdurrahman, Ali, Güngör ve Ahmet Şentürk’e çok teşekkür ediyorum. Onlara olmasa biz burada olamazdık. Sayın Valimize, eski ve yeni belediye bakanımıza, siyasi partilerimize çok teşekkür ediyorum. Bizlere her zaman destek oldular” dedi.

“Memleketimize ve taraftarımıza 3. Lig yakışacak”

Takımın önünde önemli bir karşılaşma olduğunu ve buna konsantre bir durumda çalışmaların sürdüğünü söyleyen Genel Kaptan Enis Aslan, “Memleketimize ve taraftarımıza 3. Lig yakışacak” dedi.

Bayburt’u çok sevdiğini ve bir din adamı olarak sosyal aktiviteler içerisinde olmaktan, Bayburt’a hizmet etmekten onur duyduğunu söyleyen Aslan, “Spor günümüzün en iyi iletişim araçlarından bir tanesi. Bayburt’umuzun tanıtıma ve sosyal aktiviteye ihtiyacı var. Bizler bir din adamı olarak cemaati birleştirmek için aralarındaki sıkıntıları çözmek için uğraştığımız gibi sahaya da iniyoruz. Burada da bir bağ olmaya, memleketimize böyle bir katkı sağlamaya çalışıyoruz. Allah izin ederse memleketimize ve taraftarımıza 3. Lig yakışacak. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

26. hafta mücadeleleri Pazartesi günü

Öte yandan ligin son hafta müsabakaları 1 gün gecikmeli oynanacak. Hafta sonu 19-20 Nisan tarihleri arasında yapılacak olan açık öğretim sınavları dolayısıyla karşılaşmalar TFF tarafından 21 Nisan Pazartesi gününe alındı. Saat 13.30 başlayacak olan 26. hafta programı şöyle:

Bayburt İl Özel İdare - Faroz Gençlik
Beşirlispor - Karsspor   
Çayelispor - Patnos Gençlik   
Dersimspor - Göle Belediyespor   
Iğdır Gençlerbirliği - Beşikdüzüspor   
Yakutiye - Kalkanderespor   
Yomraspor - Arhavispor



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
TEKSAZ PARSELLER 10 yıl önce

BAĞCILAR GENÇLİK PLAF OF İÇİN HAZIR YETER ARTIK BİTSİN BU IZDIRAP ÇIKALIM ŞAMPİYONLUKLAR YAŞAYALIM BEN İNANIYORUM BAYBURT AMATÖRÜ HAKETMİYOR SONUNA KADAR MAÇ FİZANDA DA OLSA GELECEĞİZ...