Şampiyonluk ümitlerini Kastamonu'da tüketti

Spor Toto 3. Lig. 3. Grup'ta 32. hafta karşılaşmaları tamamlandı.

Şampiyonluk ümitlerini Kastamonu'da tüketti
Bayburt Postası - Spor Toto 3. Lig. 3. Grup'ta 32. hafta karşılaşmaları tamamlandı. Lider Kastamonuspor'la deplasmanda karşılaşan Bayburt Grup, maçtan 2-0 mağlup ayrıldı. Ligin bitimine 5 hafta kala aldığı mağlubiyetle şampiyonluk ümitlerini tüketen temsilcimiz, lider Kastamonuspor'la olan puan farkını ise 9'a çıkardı. Niğde Belediyespor'un İzmir deplasmanında galip gelerek 2. sıraya yükseldiği 32. hafta sonunda, temsilcimiz 54 puanla 3. sıraya geriledi.  

Kastamonu Gazi Stadyumu'ndan saat 13.30'da oynanan maçı Emre Yıldırım, Onur İçyer, Mehmet Pekmezci üçlüsü yönetti. Lider Kastamonu karşısında maça iyi başlayan ve başa baş top oynayan Bayburt Grup, Oltan ve Hayri Mert Yomralıoğlu ile net gol pozisyonlarından faydalanamadığı maçta ilk golü 52. dakikada kalesinde gördü. Kastamonuspor'u öne geçiren golü Müslüm Aydoğan attı. 

Kaptan Yunus Emre Eserdi'nin 80. dakikada ikinci sarı karttan gördüğü kırmızı kartla oyun dışı kalmasıyla maçtan iyice düşen temsilcimiz uzatma dakikalarında kalesinde bir gol daha gördü. Hüseyin Bak'ın attığı golle Kastamonu maçtan 2-0 galip ayrıldı. 

Play-off için 5 final maçı

Kastamonuspor'a mağlup olarak az da olsa varolan şampiyonluk ümitlerini tüketen Bayburt Grup Özel İdare'nin, kalan 5 maçı da final havasında geçecek. Play-off mücadelesi veren 5 takımla oynayacak olan Bayburt Grup'un kalan maçları şöyle:

02.04.2016 Bayburt Grup Özel İdare - Çorum Bld
06.04.2016 24 Erzincanspor - Bayburt Grup Özel İdare
17.04.2016 Bayburt Grup Özel İdare - Gölcükspor
24.04.2016 Niğde Bld - Bayburt Grup Özel İdare
30.04.2016 Bayburt GRup Özel İdare - Darıca GB  

32. hafta sonunda alınan toplu sonuçlar ve puan durumu şöyle: 

Kastamonuspor 1966 - Bayburt Grup Özel İdare: 2-0
Sandıklıspor - Dersimspor: 2-3
Van BBSK - Gölcükspor: 2-1
Bergama Belediyespor - Niğde Belediyespor: 0-2
Çorum Belediyespor - 24 Erzincanspor: 2-1
Çine Madranspor - Beylerbeyispor: 0-1
Çatalcaspor - Körfez İskenderunspor: 2-1
Dardanelspor - Manavgatspor: 2-0
Batman Petrolspor - Darıca Gençlerbirliği: 1-1

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
69 8 yıl önce

El sehirde kavga etmek Bayburtlulara yakıştı mi. Yazıklar olsun. Böyle olacaksa çekin takımı ligden. Reklam olduk

Avatar
Hazar 8 yıl önce

Kavga edenlermi suçlu perde arkasında insanları birbirine düşürenlermi memleketin düşmanı yine orada yaşayanlar yukarda filler tepiniyor aşşağda olan taraftara oluyorrr..ayıp denen bişiy var

Avatar
Seas 8 yıl önce

Elinize ayagınıza yüreğinizde sağlık aslan yürekli genç osmanlılar bu sene gönüllerimizin şanpiyonu sizsiniz murathan buruşturup a sevgiler daha iyisin

Avatar
GERÇEK BAYBURTSPORLU 8 yıl önce

BU TARAFTAR GRUPLARININ HEPSİNİ LAV EDECEKSİN,TAKIMA DESTEK VEREN HARÇLIĞINI BİRİKTİRİP BİLET ALAN,GERÇEK SEYİRCİLERİ MAÇA ALACAKSIN,SİYASİLERİN PEŞİNDE KOŞAN ,RANT PEŞİNDE KOŞAN TAKIMA DEĞİL KENDİ MENFAATLERİ İÇİN TRİBÜNLERE GELENLERİ ALMAYACAKSIN.MİLYONLARCA TARAFTARI OLAN TAKIMLARIN BİLE 4TEK GRUBU VARKEN 30-40 BİNLİK ŞEHİRDE 4-5 ADET TARAFTAR GRUBU VAR BU BİLE ZATEN NE KADAR ÇELİŞKİ OLDUĞUNU GÖSTERİYOR.