Şampiyonluk için son durak: Mardinspor

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor’un play-off 2. turdaki rakibini tanıyalım.

Şampiyonluk için son durak: Mardinspor
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor’un play-off 2. Turunda rakibi belli oldu. Bayburt’un 12 yıllık profesyonel lig hasretine son vermeye hazırlanan temsilcimizin önündeki tek engel güçlü Mardinspor’u geçmek.

Play-off finallerine 2. turdan katılacak olan temsilcimizin 3. Lige yükselme maçında karşılaşacağı rakibi, geçtiğimiz sezon 3. Lig’de mücadele etmişti. 2012-2013 sezonunda yaşadığı mali sıkıntılardan dolayı ligi son sırada tamamlayarak, amatör lige düşen Mardinspor, bu sezon mücadele ettiği BAL Ligi 2. Grup’ta şampiyon olmayı başardı.

BAL Ligi’nin en az gol yiyen 4 takımından biri

Tekrar 3. Lig’e yükselebilmek için play-off’ta temsilcimiz Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor’a  karşı mücadele edecek olan Mardinspor, Tatvan Gençlerbirliğispor ile haftalardır süren şampiyonluk mücadelesinin ardından sezonu 55 puanla lider tamamladı. Grupta 17 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 mağlubiyet alan kırmızı lacivertliler, 11 grupta toplam 160 takımın mücadele ettiği BAL Ligi’nin en az gol yiyen 4 takımından biri.  24 karşılaşmada rakip filelere 37 gol atarken, kalesinde gördüğü gol sayısı ise 10.

10 Mayıs’ta Malatya’dayız

Temsilcimiz, 2013 - 2014 Sezonu Bölgesel Amatör Lig ‘den 3. Lig’e yükselme maçında Mardinspor’la tarafsız sahada karşılaşacak. Karşılaşma 10 Mayıs 2014 Cumartesi günü saat 15.30’da Malatya İnönü Stadı’nda oynanacak. Karşılaşmaya Bayburtspor taraftarının yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
iyi kura 10 yıl önce

iyi kura mardin sporun durumu iyi değil maça çıkmama durumları bile var

Avatar
zinnur kocabey 10 yıl önce

mardinspor 11 gurubun en az gol yiyen takımlarından ama attığı gol sayısı 37 bu bayburtsporumuz için avantaj bayburtspor 11 gurupta en fazla gol atan takım (arnavutköy bld ile aynı) 63 gol en iyi averaja sahip takım istatistikler bizden yana inşallah hayırlısı olur başarılar bayburt

Avatar
Mardinspor 10 yıl önce

İnşallah Mardinspor Şampiyon olacak Çok zor günler geçiriyor İnşallah Şampiyon olacak

Avatar
Şafak Güngör 10 yıl önce

Açılım adına harcayacaklar....