Şampiyon son idmanını yaptı: 5-1

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor ligin son maçında Faroz Gençlikspor’u ağırladı...

Şampiyon son idmanını yaptı: 5-1

Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor ligin son maçında Faroz Gençlikspor’u ağırladı. Sezon boyunca forma şansı bulamayan futbolcuların ilk on birde şans bulduğu maçta Bayburt Grup Özel İdarespor maçı farklı kazandı. Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor'un 64 puanla şampiyon olarak tamamladığı ligde Faroz Gençlikspor ve Belirlispor ise Tarbzon'un BAL Ligi'nden düşen iki takımı oldu.

Maçta 5 gol yiyen Faroz Gençlikspor kalecisi Murat Kul, son golü atan Gökhan Özkan’a elle müdahale etti. Kısa süreli yaşanan olayın ardından maçın hakemi kaleciyi sarı kartla cezalandırdı.

BAL Ligi bugün oynanan müsabakalarla sona erdi. Gençosman Stadyumu’nda saat 13.30’da başlayan maçı Çağdaş Can Toprak, Mürvet Yavuztürk, Seçkin Şahin üçlüsü yönetti.

Hafta içi olması sebebiyle az sayıdaki seyircinin izlediği maçın 90 dakikasında üstün olan taraf Bayburt Grup Özel İdarespor’du. Sezon boyunca kadro şansı bulmayan futbolcuların ter döktüğü müsabakanın ilk yarısı temsilcimizin 3-0 üstünlüğüyle tamamlandı. 20. dakikada Alper Erkoç golü ile üstünlüğü sağlayan temsilcimiz 38. dakikada Gökhan Özkan ve 43. dakikada Murat Aydın’la skoru 3-0’a getirdi. İlk yarı bu sonuçla tamamlandı.

Maçın ikinci yarısında skor avantajının verdiği rahatlıkla daha iyi bir futbol sergileyen temsilcimiz 53. dakikada Murat Aydın’ın attığı golle durumu 4-0 yaptı. Faroz Gençlikspor’lu Nuri Yılmaz’ın attığı golle 4-1 olan maçta durumu 5-1’e getiren golü Gökhan Özkan kaydetti. 84 dakikada ceza sahası içerisinde topla buluşan Gökhan Özkan, rakip futbolcuyu çalımladıktan sonra topu kalecinin yanından ağlarla buluşturdu.

Kaleci Murat Kul'a tepki


Bayburt Grup Özel İdarespor'un maçtaki 5. golünü kaydeden Gökhan Özkan'a Faroz Gençlikspor kalecisi Murat Kul'un yaptığı hareket tepkiye neden oldu. Gol sonrası Gökhan Özkan'ı eliyle iten kaleci Murat Kul maçın hakemi tarafından sarı kartla cezalandırılırken, olayın ardından yaşanan kısa süreli kargaşa büyümeden yatıştırıldı. Maç sonunda  taraftarlar kaleci Murat Kul'u protesto etti. 

Tribünlerin 'tarihi doku' vurgusu 


Geçtiğimiz hafta içerisinde kendisine forma ve atkı hediye eden Forza Gadalar taraftar grubu temsilcilerine
tribünlerin sadece futbol odaklı değil memleket meselelerine de dikkat çeken bir görüntü çizmesini isteyen SOCAR Türkiye Başkanı (CEO) ve Petkim Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Yavuz’un isteği tribünlerde yankı buldu.

Kenan Yavuz'ın son zamanlarda sıkça dile getirdiği 'çarpık yapılaşma' sorununa tribünlerde pankartla destek çıktı. Takımın son maçına da tezahüratlarıyla damga vuran Forza Gadalar taraftar grubu üyeleri "Çirkin binalar yıkılsın, Bayburt tarihi ile buluşsun' yazılı pankart açtı.

Ligde 26. Hafta sonunda alınan toplu sonuçları şöyle:

Bayburt İl Özel İdare - Faroz Gençlik: 5-1                         
Dersimspor - Göle Belediyespor: 5-0                                 
Iğdır Gençlerbirliği – Beşikdüzüspor: 2-1                           
Yomraspor - Arhavispor: 3-1                                 
Çayelispor - Patnos Gençlik: 2-2                           
Yakutiye – Kalkanderespor: 2-2                            
Beşirlispor - Karsspor : 4-1 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gürsel Karapınar 10 yıl önce

Maçın en güzel olayı taraftarların türbine astığı pankarttı ÇİRKİN BİNALAR YIKILSIN
BAYBURT TARİHİ İLE BULUŞSUN tebrik ve teşekkür ediyorum...
Maç şampiyona yakışır biçimde , rahat risksiz antraman mahiyetli geçti diye biliriz.
Rakip takımın ve kalecinin son beş dakikada , yaptıkları centilmenlik dışıydı, finale üç dört noksan la gidebilirdik, korkmadım dersem yalan olur..Finalde buluşmak üzere diyor...Sporculara , teknik heyetimize ve taraftarlara başarılar diliyorum...