Şampiyon Bayburt Ortaokulu

Bayburt Milli Eğitim Müdürlüğü'nce okul sporları dalında düzenlenen Ortaokullar Arası Futbol turnuvasının kazananı belli oldu.

Şampiyon Bayburt Ortaokulu
Bayburt Postası - Bayburt Milli Eğitim Müdürlüğü'nce okul sporları dalında düzenlenen Ortaokullar Arası Futbol turnuvasının şampiyonu belli oldu. 10 takımın katıldığı turnuvada bugün final maçı oynandı. Bayburt Ortaokulu ve Mahmut Kemal Yanbeğ Ortaokulu arasında oynanan final maçının galibi Bayburt Ortaokulu oldu.

Sentetik Çim Saha'da saat 11.00'de oynanan karşılaşmayı Murat Türkoğlu yönetti. Karşılaşma 30 dakika üzerinden 2 devre halinde oynandı. Yağışın zemini iyice kayganlaştırdığı müsabakada futbolcular ayakta durmakta zorlandı. Başa baş mücadelenin sergilendiği maçın ilk yarısı 0-0 sona erdi. 

İkinci yarı karşılıklı ataklarla süren maçın 51. dakikasında Bayburt Ortaokulu Muhammet Kaya'nın ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. Geride kalan dakikalarda daha üstün bir futbol ortaya koyan Mahmut Kemal Yanbeğ Ortaokulu yakaladığı pozisyonlardan yararlanamadı. Karşılaşma Bayburt Ortaokulu'nun 1-0 üstünlüğüyle tamamlandı.

Bir tarafta sevinç, diğer tarafta gözyaşları


Maçın bitiş düdüğüyle birlikte sevinç çığlıkları atan Bayburt Ortaokulu futbol takımı şampiyonluğun tadını doyasıya çıkardı. Mahmut Kemal Yanbeğ Ortaokulu takımının oyuncuları ise göz yaşlarını tutamadı. Öğretmenleri ve aileleri tarafından teselli edilen oyuncular daha sonra kupa törenine katıldı. Her iki takımın sporcularına madalya ve kupa takdim edildi. 

Öte yandan turnuvanın şampiyonu Bayburt Ortaokulu Nisan ayı içerisinde Erzurum'da gerçekleşecek grup mücadelelerinde Bayburt'u temsil edecek. 






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ramazan 8 yıl önce

URAYA BURAYA BAYBU

BURAYA