Şampiyon adayları hazır

Bayburt Belediyesi Tuğra Boks Spor Kulübü Bayburt’un ev sahipliği yapacağı Temmuz ayındaki Alt Minikler Türkiye Şampiyonası öncesi hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor.

Şampiyon adayları hazır
Bayburt Postası - Hazırlıklar çerçevesinde 28 Nisan 2018'de Trabzon'da yapılan, Gümüşhane, Trabzon ve Bayburt ‘un yer aldığı hazırlık müsabakalarında oldukça iyi maçlar çıkaran Bayburt Belediyesi Tuğra Boks Spor Kulübü Türkiye Şampiyonasın’da da madalyalara talip olduğunu gösterdi.

Turnuva dönüşü açıklamalarda bulunan antrenör Bekir Paşaoğlu, "Hazırlıklarımızı belediye başkanımızın destekleriyle çok iyi bir şekilde yapıyoruz. İnşallah ilimizi ve belediyemizi aldığımız ve alacağımız başarılı sonuçlarla daha iyi bir şekilde temsil edeceğiz’’ ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.