Sakaryaspor'a 'Forza Gadalar' jesti

Bayburtspor taraftar grubu Forza Gadalar, yarın oynanacak maç için Bayburt’a gelen Sakaryapsor’u çiçeklerle karşıladı.

 Sakaryaspor'a 'Forza Gadalar' jesti
Bayburt Postası - Bayburtspor taraftar grubu Forza Gadalar, yarın oynanacak maç için Bayburt’a gelen Sakaryapsor’u çiçeklerle karşıladı. Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor yarın Gençosman Stadyumu'nda ligin güçlü ekiplerinden Sakaryaspor'u ağırlayacak. 

Sabah saatlerinde Bayburt'a gelen ve akşam üzere Sentetik Çim Saha'da ter idmanı yapan Sakaryaspor'u ziyaret eden Forza Gadalar çiçek takdim etti.

Gadalar taraftar grubu lideri Orhan Sol, Sakaryaspor teknik heyetine çiçek takdim ederek, “Sizleri şehrimizde ağırlamaktan onur duyuyoruz. Yarınki maçın kardeşce bir mücadele içerisinde geçmesini diliyoruz" dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gerçek taraftar 10 yıl önce

Taraftar guruplarını tebrik ediyorum, BAYBURT'a yakışanı yapmışlar..Tüm takımları böyle karşılayacağız...Misafir perverlik göstermişler, maç sonuçlarından çok bu davranışlarımız önemli, hakemlik, antrenörlük ve diğer seminerlerde bu hareketler konuşuluyor..Sempati toplamak zorundayız....Bu mutlaka takıma yansır,ANLAYANLAR ANLASIN ,taraftar guruplarına tekrar teşekkür ediyorum....

Avatar
sakaryaliiiii54 10 yıl önce

degerli arkadaşlar bu jestinizi misafirperliğinizi TATANGALAR unutmaz hepinize teşekkür ederiz sizleride SAKARYA böyle karşılamak umuduyla görüşmek üzere

Avatar
Adapazarlı 10 yıl önce

Teşekkürler Bayburt taraftar grubu gadalara...