Rize'de yaz spor okulları açılıyor

Rize'de Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünce yaz spor okulları açılıyor.

Rize'de yaz spor okulları açılıyor
Rize'de Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünce yaz spor okulları açılıyor. Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mustafa Çelik, yaptığı açıklamada, 29 Haziran'da yaz spor okullarının açılışını yapacaklarını belirtti.

Yaz spor okullarının çocukların spor yapması için bir şans olduğunu ifade eden Çelik, "Bu nedenle tüm gençlerimizi ve çocuklarımızı spora davet ediyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yıl da yaz tatilinde tüm gençlerimizi spor yapmaya çağırıyoruz" dedi.

Yaz spor okulları, atıcılık ve avcılık, atletizm, badminton, basketbol, bedensel engelliler, bocce bowling ve dart, boks, cimnastik, futbol, rafting, güreş, halk oyunları, halter, hentbol, işitme engelliler, judo, kano, karate, kick boks, kürek, masa tenisi, muay thai, okçuluk, özel sporcular, satranç, tekvando, tenis, voleybol, wushu, yelken ve yüzme branşlarında açılacak.

Yaz spor okullarında yüzme ve futbol branşının aylık ücrete tabi olacağı, diğer dalların ise ücretsiz olduğu bildirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.