Rektör Battal, şampiyon tenisçileri kabul etti

YYÜ Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, erkekler kategorisinde şampiyon olan başarılı raketleri tebrik etti.

Rektör Battal, şampiyon tenisçileri kabul etti
YYÜ Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, erkekler kategorisinde şampiyon olan başarılı raketleri tebrik etti.

Battal, 1 Temmuz-4 Ağustos tarihleri arasında Erzurum Büyükşehir Belediyesi Olimpiyat Parkı'nda düzenlenen Doğu Kulüpleri Takım Şampiyonası'nda finalde Ağrı Gençlik Spor Kulübünü yenerek şampiyon olan YYÜ Spor Kulübü sporcularını makamında ağırladı.

Battal, sporcuları almış oldukları başarılı sonuçlardan dolayı tebrik ederek, "Üniversitemiz son dönemlerde özellikle sportif alanlarda başarılı sonuçlar alması bizleri gururlandırıyor. Yönetim olarak hangi alanda olursa olsun öğrencilerimizin yanındayız. Elimizden gelen tüm desteği sonuna kadar vermeye devam edeceğiz. Önümüzde ki dönemler içinde yapımı tamamlanacak olan spor kompleksimiz ile çalışma alanı konusunda daha rahat imkanlara kavuşacak olan sporcularımız eminim ki uluslar arası başarılara da imza atacaklar" diye konuştu.

Şampiyonada aldıkları birincilikten dolay mutlu olduklarını ifade eden Yrd. Doç. Dr. Muzaffer Selçuk ise şöyle konuştu:

"Bize inanarak her konuda desteğini esirgemeyen Rektörümüz Prof. Dr. Peyami Battal’a teşekkür ederim. Üniversitemiz bize her alanda destek veriyor. Bizlerde bu desteği olumlu bir şekilde kullanarak sporcularımızla turnuvalarda başarılı sonuçlar alıyoruz. Çalışmalarımız aralıksız olarak devam edecek."

Sporcular, yapılan sohbetin ardındankupalarını Rektör Battal'a verdi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.