Rahman ve Süleyman Köse Türkiye Karmasında

Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu’nun 'Lösemi’ye dikkat çekmek için düzenlediği turnuvada Rahman ve Süleyman Köse kardeşler Milli Takımda görev aldı.

Rahman ve Süleyman Köse Türkiye Karmasında
Bayburt Postası - Daha önce Bayburt’ta Arakan için turnuvaya düzenleyen Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu bu kez ‘Lösemi’ye dikkat çekmek için İzmir’de turnuva düzenledi.

Turnuvada Bayburtspor Veteranlar Teknik Direktörü Rahman Köse Milli Takım yardımcı hocalığını üstlenirken, Süleyman Köse ise Menemen Vetranlar takımı ile  yapılan maçta milli fomayı giydi.

İzmir’de oyanan maçı Türkiye karması 2-0 kazandı.

Rahman Köse: “Gururluyum”

Bayburtspor Veteranlar takımını kurarak bugüne kadar önemli işlere imza atan Rahman Köse, İzmir’de yapılan turnuva ile ilgili gazetemize yaptığı açıklamada, Veteranlar Türkiye Karması’nın teknik ekibinde yer aldığından dolayı mutlu olduğunu ve ‘Lösemi’ hastalığına dikkat çekmek için yapılan turnuvada görev aldığı için ise ayıca bir gurur yaşadığını söyledi.

Veteranlar futbolun Türkiye’de çok geliştiğini ve her geçen gün daha yaygın bir hale geldiğini söyleyen Köse, sosyal sorumluluk projelerinde yapılan etkinliklerin ise federasyonun yüzakı projeleri olduğunu belirtti.

Köse, kardeşi Süleyman Köse’yle birlikte Bayburt’u en iyi şekilde temsil ettiklerini belirterek, Bayburtspor Veteranların ilk yarıda olduğu gibi ikinci yarıyı da iyi tamamlayarak şampiyon olmayı hedeflediğini kaydetti.  




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.