Rahman Köse’nin takımı şampiyon

Bayburtlu Teknik Direktör Rahman Köse, görev yaptığı Gümüşhane Telekomspor’u şampiyon yaptı.

Rahman Köse’nin takımı şampiyon
Bayburt Postası - Sezon başında Gümüşhane Telekomspor’la sözleşme imzalayan ve takımın altyapı sorumluluğunu da üstlenen Rahman Köse, bu yılki Gümüşhane U19 liginde şampiyonluğa ulaştı.

5 takımın katılımıyla oynanan lige Gümüşhanespor, Gümüşhane Özel İdare, Söğütlüspor, Kelkit Hürriyet, Gümüşhane Telekom takımları katıldı.

Ligi şampiyon tamamlayan Gümüşhane Telekomspor, Gümüşhane’yi Türkiye’de yapılacak olan turnuvada temsil edecek.

Gümüşhane Telekomspor Gençlik Gelişim Antrenörü Rahman Köse, kulüp başkanı İhsan Palit’in takımın herşeyi ile yakından ilgilendiğini ve başarının tesadüf olmadığını söyledi.

Köse, İhsan Palit’in kulübün en büyük şansı olduğu belirttiği açıklamasında, “Gümüşhane’nin gençleri için emek veren bir başkan İhsan Palit. Ve kulübümüz gençlik için çok önemli bir kulüp. Bu yıl inşallah önce bölgede olmak üzere Gümüşhane’mize başarılar getirmeyi hedefliyoruz” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
afrasiyab 5 yıl önce

hocam tebrik ederim .