Rahman Köse, Gümüşhane Telekomspor’da

Teknik Direktör Rahman Köse, Gümüşhane Telekomspor’la anlaştı.

Rahman Köse, Gümüşhane Telekomspor’da
Bayburt Postası - Profesyonel futbol hayatının ardından Bayburt’ta amatör futbola çeşitli hizmetlerde bulunan ve son 4 yılda Bayburtspor’un altyapısı ve Bayburtspor Veteranlar’ın teknik direktörlüğünü yapan Rahman Köse Gümüşhane Telekomspor’a imza attı.

Profesyonel lige kazandırdığı sporcularla bilinen ve Gümüşhane’nin en başarılı amatör futbol takımı olan Gümüşhane Telekomspor’la anlaşan Rahman Köse, gazetemize yaptığı açıklamada, Bayburtspor Veteranlar Teknik Direktörlüğü görevine devam edeceğini, bunun yanında Gümüşhane Telekomspor’un altyapısında da görev yapacağını bildirdi.

Köse, Gümüşhaneli tecrübeli teknik adam İhsan Palit’le birlikte görev yapacağı için mutlu olduğunu belirterek, “Gümüşhane Telekomspor son yıllarda profesyonel liglere verdiği oyuncularla bilinen bir kulübümüz. Böylesine hedefleri olan bir takımla anlaştığım için gururluyum” dedi.

Bayburt Veteranlarda da görevine devam edeceğini söyleyen Rahman Köse, bu yıl oynanacak olan Vetranlar Futbol Ligi için çalışmalarını sürdürdüklerini kaydetti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.