'Rahman Hoca' prim dağıttı

Bayburt'ta spor camiasının azimli ve renkli kişiliği ile tanıdığı Rahman Köse, sporcularına galibiyet primi dağıttı.

'Rahman Hoca' prim dağıttı

Bayburt Postası - Son yıllarda ismi Bayburtspor Veteranlar kulübü ile daha çok anılan Teknik Direktör Rahman Köse bu yıl başında kendi köyü Soğuzkgöze adına kulüp kurmuş ve teknik direktörlüğünü üstlenmişti. 

U14 Ligi'nde Demirözü ile yapacağı maç öncesi futbolcularına 40'ar TL prim sözü veren Rahman Köse, karşılaşmayı 1-0 kazanan oyuncularına verdiği sözü tuttu. Sporcularına 40'ar lira prim dağıtan Rahman Köse, başarılı performanslarından dolayı da kutladı. 

Profesyonel lig kariyeri de bulunan Rahman Köse, Bayburt'ta uzun yıllardır takım çalıştırıyor ve Bayburt gençliğini kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için onları spora teşvik ediyor.  

O görüntüleri izlemek için tıklayınız...

Anahtar Kelimeler:
Rahman KöseSoğukgözespor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
OĞUZ AKDENİZ 4 yıl önce

BAŞARISI, AZMİ VE KARARLILIĞI İLE ULUSAL MEDYALARDA BOY GÖSTERMESİ GEREKEN BİR KİŞİLİKTİR RAHMAN HOCAMIZ. O 40 TL ÇOĞUMUZA GÖRE PARA OLMASA DA İLERİDE O ÇOCUKLARIN DAHA GÜZEL İŞLER BAŞARABİLMESİ ADINA ÇOK BÜYÜK BİR ATILIM OLMUŞTUR. RAHMAN HOCAMIZI SEVGİ VE SAYGI İLE SELAMLIYORUZ. İYİ Kİ VARSIN HOCAM, İNŞALLAH HAK ETTİĞİN YERLERE EMEĞİNLE EN KISA SÜREDE GELİRSİN DE BİZDE BU GURURU SENİNLE BİRLİKTE YAŞARIZ.