Rahim Dursun Trabzonspor’la imzaladı

Bayburtlu Rahim Dursun Trabzonspor A takımında. Özel İdarespor altyapısından yetişen Rahim Dursun (19) Trabzonspor Kulübü tesilerinde düzenlenen törenle profesyonel lige adım attı.

Rahim Dursun Trabzonspor’la imzaladı
Bayburt Postası - Bayburtlu Rahim Dursun Trabzonspor A takımında. Özel İdarespor altyapısından yetişen Rahim Dursun (19) Trabzonspor Kulübü tesilerinde düzenlenen törenle profesyonel lige adım attı.

1998 doğumlu stoper mevkisinde oynayan Rahim Dursun, 2012-2013 futbol sezonunda Trabzonspor altyapısına seçilmiş, eğitim hayatı ile birlikte futbol hayatını da Trabzon’da devam ettiriyordu. Dün düzenlenen törenle Trabzonspor A takımı ile sözleşme imzalayan Rahim Dursun, profesyonel takımın idmanlarına çıkmaya başladı.

Kayalı’nın öğrencisi

Bayburt’ta Özel İdarespor altyapısına önemli bir ivme kazandıran ve büyük takımlara Bayburtlu genç yetenekleri kazandıran hocası Şükrü Kayalı, Rahim Dursun’un geldiği noktayla gurur duyduğunu belirtti. Kayalı, gazetemize yaptığı açıklamada, “Bir antrenör için bundan daha sevindirici bir haber olamazdı. Emek verdiğim biri oyuncumu Trabzonspor A takımında görmekten onur duydum. Her zaman yanındayım. Başarılarının devamını diliyorum” ifadelerine yer verdi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Reklam 7 yıl önce

Haber sporcunun mu yoksa hocanın mı. anlayamadık. reklam iyi yapılıyor.

Misafir Avatar
hakan 7 yıl önce @Reklam

Anlasilan cok zorahan getti.

Beğenmedim! (1)