Profesyonel liglerin tek namağlup takımı

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Bayburt İl Özel İdarespor 16. hafta sonunda ‘namağlup’ ünvanını korudu.

Profesyonel liglerin tek namağlup takımı
Bayburt Postası - Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Bayburt İl Özel İdarespor 16. hafta sonunda ‘namağlup’ ünvanını korudu. Temsilcimiz Türkiye genelindeki tüm profesyonel liglerdeki tek namağlup takım ünvanını da elinde bulunduruyor.

15. haftaya kadar bu ünvanı 3. Lig 1. Grup ekibi Hekimoğlu Trabzon ile birlikte sürdüren temsilcimiz, Hekimoğlu Trabzon’un Nevşehir deplasmanında aldığı mağlubiyetin ardından tek namağlup takım oldu.

En çok puan toplayan, en az gol yiyen...

Öte yandan Bayburt İl Özel İdarespor 16 hafta sonunda 38 puana yükselerek, Türkiye liglerinin en çok puan toplayan takımı oldu. Temsilcimiz ayrıca yediği 7 gol ile Türkiye liglerinin en az gol yiyen takımı ünvvanını da koruyor.

Bayburtlular tek yürek...

Sezon başında lige girip girmeyeceği bile olmayan bir ortamda Bayburt Valiliği, Bayburt Belediyesi öncülüğünde bir birliktelik kurulan ve il içinde ve il dışındaki Bayburtlu işadamlarının destekleriyle bir yönetim oluşturularak apar topar transferler yapıp lige katılan Bayburt İl Özel İdare başarıdan başarıdan koşuyor. Bayburtlu işadamı Ersoy Özbek’in başkanlığında oluşturulan yönetimle lige başlayan Bayburt İl Özel İdare 3. Lig 3. Grup’ta 16 hafta sonunda 38 puanla namağlup lider olarak yoluna devam ediyor. 

Muhammed Karaoğlu’nun desteği büyük...

Teknik heyetinden futbolcusuna, yöneticisinden kulüp çalışanlarına ve taraftarına kadar hemen herkesin şampiyonluğa kilitlendiği sezonda takıma önemli destek veren bir diğer isim işadamı Muhammet Karaoğlu. Almanya’da faaliyetlerini sürdüren Bayburtlu işadamı Muhammed Karaoğlu, ‘AnZentrum’ firmasıyla takıma sponsor olurken, bugüne kadar sponsorluğun ötesinde takıma çok büyük destekleri oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
afrasiyab 5 yıl önce

tebrikler teşekkürler bu kış günü bizi ısıttınız keyiflendirdiniz gururlandırdınız Şenol bayburt şenol bayburt