Profesyonel lige kötü başlangıç!

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor profesyonel lige kötü bir başlangıç yaptı.

Profesyonel lige kötü başlangıç!
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor profesyonel lige kötü bir başlangıç yaptı. 90 dakika boyunca rakibi karşısında pek bir varlık gösteremeyen temsilcimiz maçtan mağlubiyetle ayrıldı. 

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’taki ilk maçında İzmir ekibi Balçova Yaşamspor’la karşılaşan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor seyircisiz oynadığı maçtan mağlup ayrıldı. Saat 16.00’da Gençosman Stadyumu’nda başlayan maçı Sivas bölgesi hakemleri Gökmen Karataş, Tolga Dede, Ali Murat Kaya yönetti.



Balçova Yaşamspor üstünlüğünü hissettirdiği maçın ilk dakikalarında bulduğu gol pozisyonlarından yararlanamadı. 30. dakikadan itibaren oyunu orta saha mücadelesine çeviren ve zaman zaman atak yapan temsilcimiz ilk yarının son saniyelerinde bulduğu gol pozisyonunu gole çevirerek öne geçti. Ceza sahası dışından Elçin’in kullandığı serbest vuruşta topu iyi takip ederek kafayla gole çeviren Ahmet Kaan Ergün durumu 1-0’a getirdi.

İlk yarısı temsilcimizin 1-0 önde tamamladığı maçın ikinci yarısında üstün futbolunu gol pozisyonlarıyla zenginleştiren Balçova Yaşamspor beraberlik golünü 68. dakikada buldu. Ceza sahası içine yapılan ortada topla buluşan Melik Yeğin düzgün bir vuruşla takımına beraberliği getiren golü attı. Golün ardından ataklarını sıklaştıran Balçova Yaşamspor bu kez 88. dakikada kendisini öne geçiren golü buldu. Ceza sahası içerisine bırakılan ara pasında topla buluşan Meik Yeğin kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti. Maç Balçova Yaşamspor’un 2-1 üstünlüğüyle tamamlandı.

3. Lig 3. Grup'ta 1. hafta mücadelelerinde alınan sonuçlar şöyle:

Bayburt İl Özel İdare Gençliskpor - Balçova Yaşamspor: 1-2
Erzinspor - Etimesgut: 1-0
Erzurum BB - Ayvalikgücüspor: 0-1
Ankara Demirspor - Kayseri Sekerspor: 2-1
Beylerbeyispor - Belediye Vanspor: 3-0
Güngörenspor - Sakaryaspor: 1-1
Silivrispor - Anadolu Üsküdarspor:1-0
Orhangazispor - Bergama Bld.: 0-1

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
özel idare 10 yıl önce

Sahada pres yapan, rakibi her alanda boğan , bir takım oluşturduk, hazırlık maçlarında aynen uyguladık, meğer rüyadaymışız, gördüklerimizin tersi çıktı...Küme düşmeyelim yeter,sandıklı ve sakarya maçlarından sonra , yeni teknik adam aramaya başlarız...
Bence doğrusu da bu olur....Gelen hocamızın gidenin çok gerisinde olduğuna inanıyorum...

Avatar
gariban 10 yıl önce

kırmızı-beyaz forma,mavi şort , moralinizi bozmayın Atletico Madrite yenildik...
Küme düşmemek hedef olmalı...

Avatar
Safak Güngör 10 yıl önce

İl özel idare spor olarak asıl rengine dönmelisin...

Avatar
öğretmenevi 10 yıl önce

helal balçova, fizik güçlerine ve ikili mücadeleleri kazanmalarına hayran kaldım,ilk üçü geç, ilk onbeşte olun yeter.bizim hocanın sesi ,maç boyunca beynimizi tırmaladı, çağımızın futbolunda bağırmak maça müdahale değil, soyunma odasında futbolcuyu
bilgi ve taktik olarak doyuracak ve dolduracaksın ,oda sana inanacak,aklı hep kenarda hocada olacak,hedef küme düşmemek olmalı...görüntü onu gösteriyor..istemiyerek söylüyorum, Bayburta yakışmıyor ama ,Türkiye kupasından elenmek mantıklı olur..

Avatar
takımın hastası 10 yıl önce

bu takımın bütün idmanlarını kesintisiz izledim.çalışmalar hoşuma gidiyordu.özellikle kondisyonerin çalıştırmaları çok güzeldi.idmanlardaki tek eksiğimiz duran top ve gol çalışması yapmamaktı.oda hocanın bileceği bir işti.ama balçova maçında takımı tanıyamadım.ayakta duracak halleri yoktu.defansımız çok kötü.her gelen pozisyon kaleciyle karşı karşıya.buna acil önleem almak lazım.

Avatar
emre can 10 yıl önce

slm arkadaşlar benim aklım neyi almıyo bir buçuk triliyon harcanıı yo ortada ne futbolcu var nede teknik heyet buu talan ne anlamış dğilim madam kazma lazım dıı bizim bayburtlu bii sürü çocuk var neden onlara hak verilmiyo ha buu arada da daa acaba bu kalaciyii gece karanlıktamıı seyretmişler ben bunu çok merak ediyom hanii yanlişlikla başka bii kaleciyimii bize yolladılar

Avatar
kanarya 10 yıl önce

sabredıyorum.

Avatar
Gerçek bayburtlu 10 yıl önce

Takımımzı seviyorsak futbolcularımıza ,teknik kadroya ,bizi temsil eden herkese sonuna kadar sahip çıkalım.uyaralım doğruları bulalım.bu sene ilk yılımız herkes ona göre bakmalı buligde olalım,olursa play off