Prag'da fişi Hakan 'çek'ti: 0-2

Türkiye A Milli Futbol Takımı, Çek Cumhuriyeti'ni deplasmanda 2-0 mağlup etti.

Prag'da fişi Hakan 'çek'ti: 0-2
Bayburt Postası - Türkiye A Milli Futbol Takımı, Çek Cumhuriyeti'ni deplasmanda 2-0 mağlup etti. 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası elemeleri A Grubu maçında Çek Cumhuriyeti ile karşılaşan milli takımımızın golleri 62. dakikada penaltıdan Selçuk İnan ve 80. dakikada Hakan Çalhanoğlu'ndan geldi.

Milliler, bu sonucun ardından 15 puanla 3. sırada yer aldı. Gruptaki son maçını 13 Ekim Salı günü Konya'da grup lideri İzlanda ile oynayacak olan Türkiye bu maçtan alacağı 1 puanla play off biletini cebine koyacak.

Öte yandan millilerimiz kollarına siyah bant taktığı maç öncesi Ankara'da yaşanan terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlar için saygı duruşunda bulunuldu.

Hakan: "Maalesef sevinemeyeceğim"

A Milli Takım'ın gollerinden birini atan Hakan Çalhanoğlu maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Maç sonu yaptığı açıklamada Ankara'da yaşanan terör saldırısına değinen Hakan şöyle konuştu:

"Maalesef sevinemeyeceğim, Ankara'da olan olaylar yüzünden çok üzüldüm. Ülkece başımız sağolsun, 95 kişi hayatını yitirmiş. Ailelere sabır diliyorum umarım her şey düzelir ne diyeceğimi bilmiyorum. Açıkcası hemen her şeyi duyuyoruz internetten takip ediyoruz. O olayı duyunca yine de maça konsantre olmaya çalıştık. 2-0 kazandık tabiki seviniyoruz ama ölen arkadaşlarımıza başsağlığı diliyorum."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.