Play-off yolunda evinde mağlup!

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, güçlü rakibine boyun eğdi.

Play-off yolunda evinde mağlup!
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, güçlü rakibine boyun eğdi. 3. Lig 1. Grup’un 26. hafta karşılaşmasında şampiyonluğun en önemli adaylarından biri olan Kocaelispor’u ağırlayan Bayburt Grup, her iki yarıda yediği birer golle maçtan 2-0 mağlup ayrıldı.

Saat 14.00’te Gençosman Stadyumu’da oynanan ve Bayburtlu taraftarların yoğun ilgi gösterdiği maçta Kocaelispor’un 150 taraftarı da takımını destekledi.

İzmir Bölgesi hakemlerinden Yaşar Can Temizel’in yönettiği maçın ilk çeyreği orta saha mücadelesi ile geçti. 22. Dakikada maçta ilk pozisyonu bulan taraf Bayburt Grup oldu. Batuhan Er kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu dışarı attı. 30. dakikada ise Kocaelispor buna benzer bir poziyondan yaralanamadı. Oğuzhan Türkmen’in kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda Erçin araya girerek topu kornere attı. 

Maçın 38. Dakikasında Kocaelispor golü buldu. Sol taraftan kullanılan tac atışında kafalardan seken topa yine kafayla son dokunan Oğuzhan Türkmen oldu. Top kaleciye uzak olan köşeden filelerle buluştu. 0-1
Golün hemen ardından 40. Dakikada yine Batuhan Er rakip ceza sahasında iki oyuncunun arsından güçlükle vurdu. Top direğin az üstünden dışarı çıktı.

İlk yarısı Koaelispor’un 1-0 üstünlüğüyle tamamlanan maçın ikinci yarısında üstün olan taraf Kocaelispor oldu. Bayburtspor kalecisi Ramazan Aydın çok iyi pozisyonlara geçit vermediği maçta hatalı bir de gol yedi. 86. Dakikada sağ taraftan gelen ortaya kaleci Ramazan’ın zamansız çıkışını iyi değerlendiren Koacelispor’lu forvet Sinan Pektemek topu kafayla filelerle buluşturdu.

90 dakikası Kocaelispor’un 2-0 üstünlüğüyle tamamlanan maçın ardından Bayburt Grup Özel İdare ve Kocaelispor taraftarı iki takımı da alkışladı.
Bayburt Grup Özel İdare, 27. hafta müsabakasında 10 Eylül 2017 Cuma günü Kartaspor'la deplasmanda karşılaşacak. 

26. hafta sonunda alınan toplu sonuçlar ve puan durumu şöyle:

Bayburt Grup Özel İdare - Kocaelispor: 0-2
Manavgatspor - Çorum Belediyespor: 0-1
Karacabey Birlikspor - Kartalspor: 2-0
Kütahyaspor - Altay: 1-1
Ankara Demirspor - Beylerbeyi: 4-1
Van BBSK - Kızılcabölükspor: 0-1
Cizre Spor - Sancaktepe Belediyespor: 0-3
Erzin Belediyespor - Kozan Belediyespor: 2-2
Tekirdağspor - 24 Erzincanspor: 1-2
  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
DOĞAN GENÇOSMAN 7 yıl önce

BAYBURT SPOR TAKIMINDA,Kİ BİR KAÇ OYUNCU,SANKİ 40 YAŞINDA,GİBİ.?
HAYDA,!
BAYBURT SPOR KENDİ SAHASINDA YANİLMESİ,HİÇ YAKIŞMIYOR,LÜTFEN..