Play-off macerası kısa sürdü

3. Lig. 1. Grup'u ikinci bitirerek play-off mücadelesi oynamaya hak kazanan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor'un bir üst lige çıkma hayali erken noktalandı.

Play-off macerası kısa sürdü
Bayburt Postası - 3. Lig. 1. Grup'u ikinci bitirerek play-off mücadelesi oynamaya hak kazanan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor'un bir üst lige çıkma hayali erken noktalandı. Lig beşincisi Düzcespor'la eşleşen Bayburt Grup, 11 Mayıs'ta oynanan ve 1-0 kaybedilen maçın rovanşında da kaybetti.

Gençosman Stadyumu'nda saat 16.00'da oynanan ve taraftarın tribünleri doldurduğıu maçta play-off en güçsüz ekibi Düzcespor karşısına çıkan Bayburt Grup karşılaşmadan 2-1 mağlup ayrıldı.

Düzcespor'un gollerini 51'de Tayfun Yanar, 66'da Oktay Gümüş atarken, temsilcimizin tek golünü Coşkun'un düşürüldüğü pozisyonda kazanılan penaltından Eren Açıkgöz kaydetti.   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bayburtspor 6 yıl önce

ligi 2. bitiren bir hoca ve takımını eleştirmek hiçte vicdani olmadığı gibi,düzcesporun 2.golunden sonra üç üç diye bağıran sözde bayburtspor taraftarlarida hiç ahlâkî davranmadı.

Avatar
Hasan 6 yıl önce

76 Numaralı oyuncunun oynadığı takımdan, ona on dakika oynama şansı veren bir hocadan bir cacık olmaz.

Avatar
nazım 6 yıl önce

yöneticiler isteseydi çıkarırdı. para harcamamak için insanlarla dalga geçiyorlar.yazıklar olsun.

Avatar
tekin 6 yıl önce

ligin beşincisine kaybediyorsun ne kadar emek verildi yazık değilmi hoca futbolcular gitmeli işi bilen hoca ve koşan futbolcular alınmalı bunlar gibi yatan değil

Avatar
Duzceli 6 yıl önce

Biz kardesiz biz cikamazsak siz cikin ama bizi kucumsemeyin

Avatar
bayburtlu 6 yıl önce

bu 76 numara ile bu kaleci müsveddesini bu takıma kazandıran kişi ve kişilere yada zihniyete diyorum Allah sizin ...nızı versin

Avatar
ŞAHİN GÜL 6 yıl önce

YAZİK OLUYOR MENEJERLERIN OYUNU BAYBURT GRUPA YAZIK HARCANANA KARŞİLİGİ BU DEGİL. RADİKAL KARAR ALMALISINIZ YÖNETIM OLARAK .

Avatar
Yıllardır İZLİYORUM 6 yıl önce

Herkes Coşkun diyor, Coşkuna kaç tane düzgün orta yapıldı. Adam orta sahaya kadar gelip her hava topunu indirdi. Ama ne sağ ne sol kanat ne orta çalışıyor ilk yarı sol kanat iyiydi ikinci yarı onuda aldı oyundan. Valla tek kelimeyle iyiki yenildik yoksa finale gidip perişan olup gelecektik. Düzce disiplinli oynadı kazandı tebrikler