Play-off'a veda

Bayburt Grup Özel İdare play-off'a veda etti.

Play-off'a veda
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare play-off'a veda etti. 5 Mayıs'ta İstanbul'da oynanan ve Beylerbeyispor'un 3-0 üstünlüğüyle tamamlanan maçın rövanşı Gençosman'da oynandı. 90 dakika boyunca iyi futbol oynayan temsilcimizin aldığı 3-1 galibiyet play-off finali için yetmedi. Play-off'ta finale yükselen ekip Beylerbeyispor oldu. Maçın hakemi Kadir Sağlam ise 90 dakika boyunca Beylerbeyi lehine verdiği kararlarla tribünlerden tepki çekti. 

Gençosman Satdyumu'nda oynanan maç saat 16.00'da başladı. İlk maçta aldığı 3-0'lık skorun vermiş olduğu rahatlıkla sahada sakin bir futbol sergileyen rakip karşısında sert başlayan Bayburt Grup ilk 15 dakikada üst üste sarı kartlar gördü. Murat Akgül, Murathan Buruş, Yunus Emre Yalçın ve Erçin Ilgaz'ın sarı kart gördüğü ilk çeyrekte Fatih Arat ve Uğur Karakoç ile net gol fırsatları kaçtı.

Maçı ataklarla sürdüren Bayburt Grup, 25. dakikada Murathan'ın ortasında Oltan'la gole çok yaklaştı. Oltan'ın vuruşunu üst direğin önünde kaleci güçlükle tokatladı. 30. dakikada ise Oltan ceza sahası içinde düşürüldü. Tribünlerin penaltı diye ayağa kalktığı pozisyonda hakem oyunu devam ettirdi. 

Pozisyonun hemen ardından rakip oyuncunun ceza sahası dışında topa elle müdahalesi sonrası kazanılan serbest vuruşu Murathan Buruş şık bir vuruşla gole çevirdi. 1-0

Beylerbeyispor oyundan düştüğü anda kişisel hatalardan gol buldu. Önce kaleci sonrasında Yener'in hatasını iyi değerlendiren konuk ekip, 45. dakikada Metehan Çakal'la golü buldu. İlk 45 dakika 1-1 sona erdi.  

Bayburt Grup ikinci yarıya yine ataklarla başladı. Maçın hemen başında kornerden gelen topa Fatih Arat ön direkte iyi yükseldi. Fatih Arat'ın vuruşu direğin yanından dışarı çıktı. 48'de yakalanan pozisyonda ise Erçin paslaşarak geldiği ceza sahası önünden sert vurdu. Rakip oyuncuya da çarpan top kalecinin kontrada kaldığı pozisyonda dışarı çıktı.

Maçın 55. dakikasında Bayburt Grup yeniden öne geçtiği golü buldu. Murathan Buruş'un sol taraftan getirip ortaladığı topu Fatih Arat filelerle buluşturdu. Golün ardından temsilcimizin korner atışında top bir kez daha filelerle buluştu. Karambolde kazanılan golü maçın hakemi faul gerekçesiyle vermedi.

Temsilcimiz üstüste ataklarla sürdürdüğü maçta 3. golü 65'te buldu. Ceza sahasına yapılan ortada topla buluşan Oltan önce topu düzeltip sonra vurdu ve filelerle buluştu. 3-1

Maçın geride kalan dakikalarında gol olmazken, Erçin Ilgaz 84'de gördüğü ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı. 90. dakika 3-1 skorla tamamlandı.

Finali Niğde ile Beylerbeyispor oynayacak

Öte yandan temsilcimizin veda etti play-off'ta finalin adı Beylerbeyispor - Niğde Belediyespor oldu. İlk maç 1-1 biten grubun diğer maçında Niğde Belediyespor evinde Çorum Belediyespor'u 3-2'lik skorla geçerek finale adını yazdırdı.  






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kemal karadeniz 8 yıl önce

Ya o değilde iki tane vekilimiz var bir gün önce burdalar hiçbiri piyasada yok yazikkkk.

Avatar
Misafir69 8 yıl önce

Bayburtu taraftar eledi ne yazikki futbolculara stres yuklediler....
Ayrica ne kadar çapsiz adamlarin bayburtu yonettigini gorduk agzi kufurlu vb...

Avatar
Bayburt lu 8 yıl önce

1.Amblem değişecek. Hilal li, kaleleli güzel bir amblem yapılacak.
2. Stat elden geçirilecek. Kale arkalari tribünler duzenlenecek. Boyasiz alanlar boyanacak. Deplasmana gelen rakip takıma girişten itibaren bir korku salinacak.
3. Kadro ve teknik ekip korunarak yerinde takviyeler yapilacak.
4. Taraftar grupları maçlarda tek bir agizdan bagiracak.
5. Seneye maclar Bayburt belediyesi tarafindan youtube dan verilecek.

BUNLARI YAPALIM 2 SENE SONRA PTT 1.LİG

Avatar
Taraftar 8 yıl önce

Takımı bozmadan sadece 2/3 takviye ile devam etmeliyiz.İlk defa playoff heycanı yaşadık başarı sayabılırız

Avatar
6969696969 8 yıl önce

Takımın adı Bayburt grup Gençlikspor olacak. Olmalı. Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor nedir ya. Olavilirse BAYBURTSPOR olsun. Bayburt Grup 1973 olsun. Adam gibi bir şey yapın.

Avatar
Aa 8 yıl önce

Savaştın ya son mac, forma sırılsıklam oldu ya o bize yeter. Neyleyim 2.ligi

Avatar
GALER 8 yıl önce

KADROYU KORUYUN. 2 TAKVİYE İLE ACIK ARA SAMPİYON

Avatar
katalan69 8 yıl önce

Bir forvet bir orta saha seneye şampiyon. .......