PFDK'dan taraftar ve yöneticilere ceza

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Disiplin Kurulu (PFDK), Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor Kulübü yöneticileri ve taraftarının neden olduğu saha olayları nedeniyle para cezasına çarptırıldı.

PFDK'dan taraftar ve yöneticilere ceza
Bayburt Postası - Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Disiplin Kurulu (PFDK), Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor Kulübü yöneticileri ve taraftarının neden olduğu saha olayları nedeniyle  para cezasına çarptırıldı. 

PFDK Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta yer alan Erzurumspor, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, Bayburt Gurup Özel İdare, Bergama Belediyespor, Ankara Demirspor, Orhangazispor, Erzin Belediyespor ve Etimesgut Belediyespor’a 32’inci haftadaki maçlarda yaşanan olaylar sebebiyle çeşitli cezalar verdi.

Bayburt Grup Özel İdare Kulübü hakkında verilen kararda şu ifadelere yer verildi:

"Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor Kulübü'nün, 26.04.2015 tarihinde oynanan Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor-Anadolu Üsküdar 1908 Spor Spor Toto 3. Lig 3. Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 4.000 TL para cezası; aynı müsabakada Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor Kulübü idarecisi Yaşar Kobal'ın, cezaya uyulmaması ve rakip takım idarecisine yönelik saldırısı nedeniyle takdiren 98 gün hak mahrumiyeti ve 14.250 TL para cezası, Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor Kulübü idarecisi Şükrü Kayalı'nın, akredite edilmediği alanda yer alması ve rakip takım idarecisine yönelik saldırısı nedeniyle takdiren 38 gün hak mahrumiyeti ve 6.250 TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verdi."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
nivli 9 yıl önce

şükrü efendi nasıl canınız yandımı sağa sola saldırıyorsunuz demi yıllardır arpalı spor ve diğer köy kasaba ilçe takımlarının haklarını yiyorsunuz kendinize bişe olunca hemen sağa sola sataşıyorsunuz anlayın bizim yıllardır neler çektiğimizi..