Pazarspor, teknik direktör Oktay Çevik ile sözleşme imzaladı

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Pazarspor, teknik direktör Oktay Çevik ile sözleşme imzaladı.

Pazarspor, teknik direktör Oktay Çevik ile sözleşme imzaladı

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Pazarspor, teknik direktör Oktay Çevik ile sözleşme imzaladı.

Kulüp İdari binasında Başkan Vekili Osman Devrim Telatar ve transfer komitesi üyeleri ile bir araya gelen, geçen sezonun son 5 maçında görev yapan ve bir süredir görüşmelerini sürdüren teknik direktör Çevik, yeniden sezon sonuna kadar Pazarspor’la sözleşme yaptı.

"Ben zaten Pazar’ın bir evladıyım" diyen Çevik, "Bana en zor zamanda dahi teklif geldiği zaman hiç tereddüt etmeden kabul ettim ve görevimi başarılı bir şekilde tamamladım. Yine benimle çalışmak istendiği için bugün buradayım İnşallah iyi bir sezon geçireceğiz" ifadesinde bulundu.

Başkan Vekili Telatar ise "Oktay hocamız ile anlaştığımız için mutluyuz. Oktay hocamızın tecrübesi ve bilgi birikimi sayesinde Pazarspor’a çok şeyler katacağına inanıyoruz. Oktay hocamız ile beraber bu yıl güzel işler yapacağız" diye konuştu.

Çevik, yapılan imza töreninin ardından Pazar Gençlik Spor Müdürlüğü suni çim zeminli sahada 4 gün yapılacak ön hazırlık çalışmaları kapsamında sporcu seçmelerine katıldı. 

Çevik’in yardımcılığına yine Adem Nebioğlu getirilirken, kaleci hocalığını Muhammet Köseoğlu, kondisyonerliği ise Aykut Erdoğan'ın yapacağı belirtildi.

Ofspor’dan Zemen ile 2 yıllık anlaşma yapıldı

Pazarspor, dış transferde ise Ofspor’da  stoper mevkisinde forma giyen 28 yaşındaki Volkan Zemen ile 2 yıllık anlaşma yaptı.

Kulüp İdari binasında Başkan Vekili Osman Devrim Telatar’ın hazır bulunduğu imza töreninde konuşan Zemen, Pazarspor’un başarısı için ter dökeceğini ve çok çalışacağını söyledi.

Dardanelspor, Karsspor, Ünyespor, Yozgatspor ve son olarak da Ofspor takımlarında oynayan tecrübeli futbolcu; 1. Lig’de 26, 2. Lig’de 88, 3. Lig’de ise 107 müsabakada forma giyerken 11 gole de adını yazdırdı. 

Anahtar Kelimeler:
Pazarspor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.