Payas'ı tek golle geçip, çıkışını sürdürdü

Bayburt İl Özel İdarepsor, 7. haftayı kayıpsız kapattı.

Payas'ı tek golle geçip, çıkışını sürdürdü
Bayburt Postası - Erzincan deplasmanında fark atarak aldığı 3 puanın ardından seyircisi önünde Payasspor’u ağırlayan Bayburt İl Özel İdare çok gol kaçırdığı maçtan Serdar Eyilik’in attığı şık golle 1-0 galip ayrıldı. Ligde çıkışını sürdüren Bayburt İl Özel İdare 15 puana yükseldiği 7. hafta sonunda liderliğini korudu.

Levent Balcı, Fatih Deveci, Murat Yanat üçlüsünün yönetimiyle saat 14.00’te başlayan maça taraftarlar da yoğun ilgi gösterdi. Tribünlerin dolduğu maça iyi başlayan Bayburt İl Özel İdare 15. dakikada Selçuk'la gole yaklaştı. Selçuk Kaban’ın ceza sahası dışında sert vuruşunu kaleci parmaklarının ucuyla dışarı atabildi.

30. dakikada Selçuk'un ceza sahasına bıraktığı topa Serdar Eyilik vurdu, rakip kaleci yine topu çizginin önünde çıkarmasını bildi. İlk yarının son anlarında Selçuk’un ceza sahasına ortasına iyi yükselen Serdar bu kez kafa ile vurdu. Kalecinin izlemekle yetindiği poziyonda top direğe çarpıp dışarı çıktı. İlk yarı 0-0 sonuçlandı.

Maçın ikinci yarısında tempo düşürmeyen temsilcimiz 53. dakikada Serdar’la, 65’te ise Erol Yükseker’le net fırsatları tepti. Dakikalar 73’ü gösterirken günün iyi isimleri yeniden sahneye çıktı. Selçuk’un ortasını şık bir bir kafa vuruşu ile gole çeviren Serdar Eyilik takımını 1-0 öne geçirdi. Golün ardından baskılı oyununu sürdüren temsilcimiz geride kalan dakikalarda bulduğu gol pozisyonlarından yararlanamadı.
 
Maç sonu taraftarlarla karşılıklı tezahürat yapan oyuncular, taraftara şampiyonluk sözü verdi. 

Puanını 15’e yükselten temsilcimiz hafta içi İzmir deplasmanına konuk oluyor. 17 Ekim’de Bucaspor’la 8. Hafta maçına çıkacak olan temsilcimiz, 21 Ekim Pazar günü ise Serik Belediyespor’u ağılayacak.     

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ŞAHİN GÜL 5 yıl önce

HAYDI BAYBURTUM BU SENE O SENE ÖZLEMIMIZI BITIR INANDIK INANCIMIZ TAM

Avatar
Şampiyon olalım artık 5 yıl önce

Takım çok istekli kaleci tecrübeli defans saglam orta saha dirençli ıyi bir forvetle açık ara şampiyon olunur.

Avatar
enis 5 yıl önce

gol atmakta zorlanan bir takım var öncelikle gocü lazım takıma 2 yada 3 takviye şart