Özlemişiz bu coşkuyu!

Bayburt Grup Özel İdarespor, ligin bitimine iki hafta kala en yakın rakibi Yomraspor'la arasındaki puan farkını 8'e çıkartarak Play – Off'a kalmayı garantiledi...

Özlemişiz bu coşkuyu!

TFF BAL Ligi 1. Grup'ta Kalkanderespor'u 5 – 1 yenen Bayburt Grup Özel İdarespor, ligin bitimine iki hafta kala en yakın rakibi Yomraspor'la arasındaki puan farkını 8'e çıkartarak Play-Off'a kalmayı garantiledi.

Süper Lig'de bile bir çok takım boş tribünlere oynarken, sezon boyunca takımlarını yalnız bırakmayan "Forza Gadalar" ve "Kuru Kafalar" isimli taraftar grupları yine tribünleri doldurdu. Maç sonuna kadar sarı – siyahlı takımlarını destekleyen ve bu sezon elde edilen başarıda büyük pay sahibi olan taraftarlar ilginç afiş ve pankartlarıyla da dikkat çekti.

Bayburt Grup Özel İdarespor takım kaptanı Erhan Namlı, iki aşamalı olan sezonun birinci aşamasını başarıyla bitirdiklerini belirterek, "Şimdi önemli olan play-off maçları. Ligin bitimine 2 hafta var. Ama hedeflediğimiz şampiyonluk maçına çıkıp, şampiyon olmak istiyoruz. Çok güzel bir duygu. İnşallah şampiyonluk maçı sonrası da bu duyguyu yaşarız. Bayburt halkına, taraftarına ve camiasına şampiyonluğumuzu hediye ederiz" dedi.



Seyirciye Teşekkür

Bir yılın emeğini Play-Off ile süsledikleri için mutlu olduklarını belirten Teknik Direktör Bülent Topuzoğlu ise, "Play – Off'a gelecek takımlar da bizim gibi tecrübeli ve iyi takımlar. Ama ekibimiz ile o güzel mutluluğu başaracağımıza inanıyorum. Şampiyonluğu inşallah Bayburt'ta hediye edeceğiz. Bütün seyircilerimize bu gün sahayı süsledikleri için teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Kulüp Genel Kaptanı Hakan Kobal da, "Yaz, kış, soğuk demeden mücadele ederek bu günlere geldik. İnşallah şampiyon olacağız. Bayburt'u 3. lige çıkarıp, başarılara başarı katacağız. Şimdiden emeği geçen seyirci grupları Kuru Kafalar'a, Gadalar'a, diğer seyircilerimize, teknik ekibimize ve futbolcularımıza teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.



Bayburt Postası: Video kayıt ve montaj için Doğan Haber Ajansı’na (www.dha.com.tr), Hayati Yalçın'a teşekkürler.
Katkılarından dolayı
www.tweetspor.com
ve ekibine teşekkürler.

BİR MUHTEŞEM KAREOGRAFİ ŞOV DA FORZA GADALAR'DAN! 
Haber detayı için tıklayın...



BAYBURT diye yazılır, şampiyon diye okunur!
Bayburt Grup Özel İdare: 5 Kalkandarespor: 1
Karşılaşmanın tüm detayları bu linkte...



12 Yıllık "hasret" tek maça kaldı...


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gürsel Karapınar 10 yıl önce

Sporcu kardeşlerimi, teknik heyeti, vefakar taraftarlarımızı tebrik ediyorum.....Final maçı ile bu zafer taçlanır diyorum...Final maçına kadar NASIL hazırlanması gerekiyorsa takımımız hazır edilmelidir...Emekler boşa gitmemeli, hedef şimdiden belli 2. Lig diyorum... Saygılarımla....