Özgür Yılmaz'dan dünya üçüncülüğü

Özgür Yılmaz, Avrupa üçüncülüğünün ardından kariyerine bir de dünya üçüncülüğü ekledi.

Özgür Yılmaz'dan dünya üçüncülüğü
Bayburt Postası - Bayburtlu Judocu Özgür Yılmaz, Haziran ayında Hirvatistan'ın başkenti Zagreb'te kazandığı Avrupa üçüncülüğünün ardından bu kez dünya üçüncülüğünü Türkiye’ye kazandırdı. Bayburt Gençlik Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Özgür Yılmaz dünya çapında önemli bir başarıya imza attı.

Bayburt Gençlik Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Şerif Bayram, 30 Eylül-03 Ekim tarihleri arasında İtalya Sardunya Olbia kentinde düzenlenen Dünya Veteranlar Judo Şampiyonasında kulüpleri adına katılan Özgür Yılmaz'ın +100 kiloda dünya üçüncüsü olduğunu bildirdi.

Bayram, yaptığı yazılı açıklamada çeşitli branşlarda faaliyet gösteren Bayburt Gençlik Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü'nün judo branşında önemli başarılar elde ettiğini ifade etti.

İtalya'da gerçekleşen Dünya Veteranlar Judo Şampiyonasında sporcuları Özgür Yılmaz'ın dünya üçüncüsü olduğunu dile getiren Bayram; "Kulübümüz adına ülkemize ve Bayburt'a bu onuru yaşatan sporcumuz Özgür Yılmaz'a, antrenörümüz Seçkin Ofluoğlu’na ve bize her zaman destek olan Bayburt Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne teşekkür ediyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Özgür YılmazJudo
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.