Özel İdarespor emin adımlarla ve kayıpsız

Bayburt Amatör Lig, 2. hafta heyecanı bugün başladı. İkinci haftanın açılış karşılaşmasında lige Bayburtspor galibiyetiyle başlayan Özel İdarespor ile ilk hafta tek golle Konursuspor’a boyun eğen Demirözüspor karşı karşıya geldi. Saat 11.00’de Demirözü İlçe sahsında başlayan karşılaşmaya Özel İdarespor hızlı başladı. Hezün maçın başında, 10. dakikada İbrahim’in attığı golle öne geçen Özel İdarespor, 5 dakika sonra Demirözüspor’un golüne engel olmadı. İlk yarısı 1-1 sona eren maçın ikinci yarısı ise karşılıklı top kayıpları ile başladı. Her iki takımında maçın skorunu kabul eden hali, uzun süre geçerli taktik olarak sahaya yansıdı. Maç berabere bitecek diye beklenirken 75. dakikada Orhan’ın golü geldi.

Özel İdarespor emin adımlarla ve kayıpsız

Özel İdarespor emin adımlarla ve kayıpsızBayburt Amatör Lig, 2. hafta heyecanı bugün başladı. İkinci haftanın açılış karşılaşmasında lige Bayburtspor galibiyetiyle başlayan Özel İdarespor ile ilk hafta tek golle Konursuspor’a boyun eğen Demirözüspor karşı karşıya geldi. Saat 11.00’de Demirözü İlçe sahsında başlayan karşılaşmaya Özel İdarespor hızlı başladı. Hezün maçın başında, 10. dakikada İbrahim’in attığı golle öne geçen Özel İdarespor, 5 dakika sonra Demirözüspor’un golüne engel olmadı. İlk yarısı 1-1 sona eren maçın ikinci yarısı ise karşılıklı top kayıpları ile başladı. Her iki takımında maçın skorunu kabul eden hali, uzun süre geçerli taktik olarak sahaya yansıdı. Maç berabere bitecek diye beklenirken 75. dakikada Orhan’ın golü geldi.

Deplasmanda 2 -1 öne geçen Özel İdarespor, son 15 dakika dengeli futbola dönerek skoru korumaya çalıştı. Başardı da… Karşılaşma Özel İdarespor’un 2-1’lik galibiyeti ile sona erdi. Böylelikle 2. haftayıda galibiyetle geçen Özel İdarespor puanını 6’ya çıkardı. İkinci haftayıda puansız geçiren Demirözüspor, çıkışa geçmek veya ilk puanlarını alabilmek için üçüncü haftayı bekleyecek.

LİGDE 2. HAFTA (PAZAR PROGRAMI)

11.00 Akşar Belediyespor – Polisgücüspor (Bayburt 1. Nolu Semt Sahası)
13.00 Konursuspor – Aydıntepe Belediyespor (Gençosman Stadyumu)
15.00 Bayburtspor – Arpalıspor (Gençosman Stadyumu)

 

İl Özel İdaresporDemirözüspor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.